Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Honor Magic V2 - origami
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Az órádnál fogva vezet nyomra az új Apple AirTag
- Yettel topik
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
retesz147
addikt
Igen, tudom, hogy MD topic, de amiket írtam, azokat nem ismerem, és kb 2 hetes olvasgatásból kiderült számomra, hogy páran "talán" szimultán használják őket az MD melett, így ezért voltam bátor megkérdezni.
Root van, nem gond.
Llama-t ismerem, eddig azt használtam, de most root jog ellenére sem képes azokat kapcsolni, amiket korábban írtam.Amúgy most azon agyalok, hogy Llamat visszateszem és hagyom MD-t is és kettőt használok egyszerre. Llama fog wifit figyelni és hangerőt állítani, MD pedig éjjelre kapcsolja a dolgokat és a kocsiban a GPS-t.
Semmi extrára nincs egyébként igényem, annyi, hogy amikor irodába vagyok ne üvöltsön a teló, ne pittyegjen a sok értesítés, nem akarok másokat zavarni ezzel, ha meg nem vagyok irodás wifire csatlakozva, akkor legyen hangos, mert zsebben nem hallom mindig. Plusz, ha kocsiba vagyok és kapcsolódok BT-hez induljon a Waze, GPS és forogjon el a kijelző.
Meg még 1-2 hangerő profil, de azok semmi extrák.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Mcrazy
Oldman2