- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Motorola Moto Watch – még nem teljes a kör
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Március 17-én jön a Poco X8 Pro és a Pro Max is
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
meko1
tag
igen is,nem is>a bekapcsolt wifi 'bekapcsolja' a vpn-t,így a netet használó alkalmazások titkosított környezetben mennek,visszafelé viszont nem jó,mert először a bármilyen progit kapcsolom ki
(a meglevő makró meg a wifit),de a kikapcsolt wifi sajnos nem köthető root nélkül program(a vpn) kikapcsoláshoz!
viszont ,kérdés> az általad is,másutt emlegetett Blokada,mint vpn 'szolgáltató' is,alkalmas lehet az előbbi
probléma megoldására,hiszen,ha jól értem,amikor aktív a wifi,a Blokada(és a vpn) bekapcsol,amikor lelépek,
akkor meg inaktív/csendben figyel
és mégegy,ami a makrós megoldás ellen szól-(hát ezúttal sajna),hogy a Windscribe vpn magától nem keresi
meg az aktuálisan szabad csatornát,azt nekem kell manuálisan lépkedve a lehetőségeken(ez is a makró
feladata lett volna,persze,nem tudom,hogyan
mindenesetre köszönöm,üdv meko1
Új hozzászólás Aktív témák
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Apple MacBook Pro Retina 16" M5 Pro 18CPU / 20C GPU / 24GB / 1TB - 1 Év Apple Garancia
- Samsung Galaxy Flip 7 256 Gb
- Steam Deck 512 Oled (100%os akku)
- Apple MacBook Pro 14 M5 PRO 15C CPU/16C GPU / 24GB / 1TB SSD (MGDR4MG/A) Space Black
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- Apple iPad mini 6 (64GB) Wi-Fi + Cellular (5G) - Asztroszürke
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Alkalmi vétel!Csere-Beszámítás! Csak tesztelt HP Omen 16! R9 8940HX / 32GB DDR5 / RTX 5060 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Oldman2