Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Tudomásom szerint az üzenet küldő programok egy szolgáltatást futtatnak a háttérben, szóval soha nem állnak le teljesen, kivéve, ha alkalmazásoptimalizálás közben kikapcsolja a rendszer.
viszont a háttérbe küldésre nem gondoltam,ugyanis azzal nem zárom be őket,vagy a folyamat elején is csak sorban 'előtérbe hozom'
őket=launch app?,mert úgyis futnak?,s a végén megint 'hátra küldöm'=launch h.scr?,hiszen amúgy folytonosan futnak?Így igaz! Egyébként normál helyzetben, ha nem jegeled az appokat, akkor amint internethez jutnak, értesítenek. Persze ha mégsem, akkor jó ez a verzió, hogy időnként előtérbe hozod azt, ami nem hajlandó értesíteni (mondjuk nekem csak a Skype-val volt ilyen gondom).
Az én példám csak egy alap. Természetesen lehet, sőt kell is csiszolni rajta, mégpedig a Triggers feltételeket meg kell adni, pld: csak akkor fusson le, ha ki van kapcsolva a wifi, le van zárva a kijelző, illetve pld 7-21 óra között.
Új hozzászólás Aktív témák
- Witcher topik
- World of Tanks - MMO
- Házi hangfal építés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xbox Series X|S
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mikrotik routerek
- Hobby elektronika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
- További aktív témák...
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Xiaomi kamera + HUB + okoskonnektor eladó
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mcrazy
Oldman2