- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Ma még kedvezményesen szerezhető be a RugKing 5 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei FreeBuds Pro 5 – független alternatíva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Hivatalos: ekkor mutatkozik be a vivo X300 Ultra, és így néz ki hátulról
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
meko1
tag
először is ,köszönöm a részletes válaszod,lássuk:
hasonlóan csináltam én is,csak nem adtam feltételül a bekapcsolt wifit,hanem a bekapcsolása után több időt hagytam az első app indításáig,h.biztosan megtörténjen-ez a feltétel adás akkor jön jól,ha nem otthoni,biztos,hanem esetleges wifihez csatlakozom,utána azzal,hogy szép sorban minden frissült,ki is kapcsolhatjuk őket(eszem ágában sem volt jegelni,pont ez volt a baj,viszont a háttérbe küldésre nem gondoltam,ugyanis azzal nem zárom be őket,vagy a folyamat elején is csak sorban 'előtérbe hozom'
őket=launch app?,mert úgyis futnak?,s a végén megint 'hátra küldöm'=launch h.scr?,hiszen amúgy folytonosan futnak?>>>azért érdekes ez,mert én ezeknek a programoknak 'nem adtam ilyen engedélyt'(elvileg),a normál,nem makrósitott szituációban,csak akkor futnak,ha elindítom valamelyiket)
remélem, jól értettem,ez utóbbi kicsit bezavar nekem(még),viszont a programod(programjaid)további
gondolatokat indítottak el >>>>vagyis megint tanultam,úgyhogy mégegyszer köszönöm,remélem
legközelebbi problémafelvetésnél esetleg én is 'hozzá tudok szólni'
(azért "okoskodásomra" persze várom válaszod,ha már hajlandó voltál ennyire belebonyolódni)
köszönöm szépen,szívélyes üdvözlettel meko1
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- BestBuy topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- OLED monitor topic
- OTP Bank topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Ma még kedvezményesen szerezhető be a RugKing 5 Pro
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- 2n voiceblue next GSM VoIP router
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 7 265K +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)
- Synology DS218 + 4TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteDesk 800 G4 SFF,i3-8100,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- iPhone Xs Max 64GB 100% (3hónap Garancia)
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Oldman2