- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
yamshee
tag
Az első dolog.
Én a tuxerát használom és tökéletesen megy 10.6.6-10.6.7. alatt. 2011.04.1 a verzió száma.
A legtöbb torrent oldalon fent van. Ez a leggyorsabb és a legjobb ntfs filesystem kezelő.A második dolog. A kext-eket bemásolod a /Extra/Extension/ könyvtárba , a saját könyvtáruk nevén: valami.kext . Utána nem árt a kextbeastet felrakni és lefuttatni. Telepítés után megtalálod a APPs-oknál. Ezzel a kext cache-t törlöd és permissionöket beállítod.
-
yamshee
tag
Engedtem lemenni suspendbe, semmilyen billre nem reagált még a power gombra sem.
Egy reset térítette észhez ...
Kernel , kext , bios , dsdt , vagy milyen probléma lehet? -
yamshee
tag
Izé ko9 és nem k9!
-
yamshee
tag
Naszóval ....!
Megfogadtam K9 kolléga tanácsait, miután megtudtam mely kextekre van szükség felraktam egy szűz rendszert.
Megy minden. De!
A hang nem 5.1 analógon. Csak 2.0-at tud. Pedig minden helyesen össze van dugva. Win alatt ok minden, lehet a kimenetek layout-jával van gond?
A rendszer újraindítás során egyszerűen lemegy valamilyen suspend féle modba, nem indul újra. Power gomb világít , ventik pörögnek, cpu hűtő teker , wincsik leálltak...
Mondjuk ezt azóta csinálja , hogy a leo hazard-ra féle 10.6.6-ra felraktam a 10.6.7-es frissítést.
Pedig a multibeast legfrissebb verziójával csináltam mindent.
Van vmi ötletetek?üdv
Yam -
yamshee
tag
Huhh, Kiderült Hazard féle 10.6.6-os verziót szedtem le.
Nem baj, picit jobban utána olvastam és kezdtem az elejétől mindent.Szerencsére volt itthon egy 160 gigás sata wincsi pluszba.
Sikerült felküzdenem a 6850-es kext-jét. Müxik.
Letöröltem a tanácsodra a sleepenabler.kext-et ,azóta megy a 10.8-as kernel is. Szerintem csak 10.7.4-es de az oldalt ezt mondja róla. http://www.kexts.comBosszantó apróságok: nincs hang, nem indul újra restart után , hanem vmi fél alvó állapotba dobja magát.
A hangra lenne vmi ötletetek?
Alaplapi integrált realtek ALC889A. Leszedtem már hozzá mindenféle kextet de nem akarja az igazságot.üdv
Yam -
yamshee
tag
Hi,
A 10.6.3-asból van vmilyen pendrive-ról telepíthető verzió?
Nem akarok már DVD-ket sütögetni.üdv és thnx
-
yamshee
tag
Ez: Mac OS X 10.6.3 retail - iso (7.54 GiB (8101199872 Bytes)) vagy ez legyen: MAC OS X 10.6.3 Intel Snow Leopard RETAIL.dmg (5.69 GiB (6109004357 Bytes)). A második változatot is ki tudom sütni a Macdrive-val.
-
yamshee
tag
Hello,
Nekem is lenne pár kérdésem.
Konfiguráció:
Intel QX9650 3Ghz
4GB Memo 1066Mhz
Ati HD6850 VGA
Gigabyte EX38-DS4 alaplap
Sata wincsik
EIDE CDROMErre a konfigra feldobtam ezt a verziót: Mac OSX Snow Leopard 10.6.6 SSE2 SSE3 Intel Only , gőzöm nincs az mi. hackintosh vagy iDeneb.
A lényeg az högy mükődik , de se hang se normális felbontású kép. Amikor felrakom a 10.6.7 combo update-t ,utána az easybeast-et. és újraindítom. Azóta kernel panic-ot kapok.
Próbálkoztam már mindennel.
Itt egy kép a halálról.
Azt hiszem ezt -x -v PCIRootUID=1-vel indítottam,
Van vmi ötlet? Egyébként a partícióhoz hozzáférek ubuntu alól.
Thnx
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest