- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aktuális szenvedéseim:
Kábé 15. újratelepítésen vagyok túl. Eközben volt egy halom kernel panic, bootloop, fájlrendszer elcsesződés. Most ott tartok, hogy végre biztosan bootol a dög.Multibeast és DSDT.aml nélkül nincs hang (ennek semmi jelentősége, az alaplapi kártyát amúgy sem használnám), de van internet, viszont nincs App Store (An unknown error has occurred). Az appstore javításhoz azt találtam, hogy a /Extra könyvtárban kéne valamit molyolnom, de ilyen nincs.
Ha viszont felrakom a Multibeasttel a DSDT.aml-t, akkor lesz ugyan egy szép /Extra könyvtáram, bootol is a dög, de eltűnnek az ethernet interfészek a "Hálózat" alatt (egész pontosan azt mondja, hogy a kábel nincs bedugva, és ha letörlöm az interfészt, akkor nem tudom újra visszarakni). Ha a Multibeasttel felteszem az lnx2mac's drivert, akkor viszont gyönyörű bootloop az eredmény, és indíthatom a következő újratelepítést.
Alaplap: Gigabyte EP45-DS3R
Ethernet: 2db RTL8111C -
válasz
schawo #19019 üzenetére
Izé, ezt, amit írtam, még én sem értem.
Kicsit bővebben:
Létrehoztam egy USB-s telepítőt ezzel a metódussal: [link]
Chameleon segítségével kiválasztottam egy MacPro változatot, amit javasoltak ehhez a CPU-hoz (előtte kernel panicot kaptam)
Elindítottam a rendszert először USB-ről -v kapcsolóval, hogy onnan telepíthessem a végső rendszert. Futott egy csomó információ, eljutott egész addig, hogy mountolta az NTFS meghajtókat (legalábbis NTFS-el kapcsolatos üzenetek jelentek meg). Korábban itt pánikolt, de most ezen a ponton valamivel túlment, viszont ezután egyszerűen sleepre ment a monitor és kikapcsolt. Mivel nincs monitorom, hibaüzenetet sem kapok.Mit tegyek?
-
Sziasztok!
Kezdő hackintosh huszárként próbálok hegyi oroszlánt telepíteni az alábbi konfigurációra:
C2Q Q6600
Giga EP45-DS3R
6GB DDR2
Nv 9600 GT
1440x900 D-SUB analóg monitorA telepítés egy darabig gond nélkül megy, de aztán egyszercsak kikapcsol a monitor, és se kép se hang.
Valami ötlet, hogy mi lehet a gond?
-
Ha ostoba trollkérdések tömkelegét zúdítod a fórumra, ne csodálkozz, ha nem válaszolnak, vagy nem úgy, ahogy te szeretnéd. A kérdéseid döntő része az Alma marketingstratégiájára vonatkozik. Ezt viszont kár firtatni. Ha tetszik, vedd meg, ha meg nem tudod megvenni, vagy nem tetszik, hagyd a fenébe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest