- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Onehunter
újonc
Legyen szives valaki hozzáértö segítsen, megvan az el capitan usb unibeast-el csinalva.
Nem indul el a telepítés, clover bejön. Fekete képernyö van közepén egy karika sréhen áthúzva.
Esetleg a gt610 videokártya gátolja...nemtudom
Konfig mégegyszer : msi z170m mortar, i3 6100 skylake, 2x4gb crucial ddr4 2133 ram, Asus nvidia gt610 1gb video card, ssd adata su800 128gb köszi -
Onehunter
újonc
Esetleg valaki nem tudna nekem linkelni sierrabol egy dmg-t ami muodik az en configomon
Ratennem transmac-el a pendrivera, ha igy mukodhet nemtudom -
Onehunter
újonc
Sziasztok! Segítségeteket kérném.
összeraktam egy új configot a tonymac buyers guide alapján, ez a következökböl áll:MSI Z170M Mortar alaplap 1151
I3 6100 Skylake proci
2x4gb Crucial DDR4 2133Mhz memoria
Adata Sub800 128GB SSD
Nvidia GT610 1GB videokartyaNos erre cuccra tonymacen mindenhol azt irják, hogy tutti megy rajt a hackOsX unibeastal csinalva.
Gondom a következö, barátomnak van Mac-je, megcsinálta nekem azx El Capitan-t Unibeast-el, elkldte neten a dmg-filet, letöltöttem és transmac-el pendrive-ra raktam windows10 alatt. A biosomat úgy allítottam be ahogy tonymaces forumban leírták ugyanilyen alaplahoz, bedugom pendrive és próbálok bootolni bejön a clover, zöld lóherés cuuc vagy mi az :-).... kivalasztom hogy a mac osx-el bootoljon és ezután fekete képernyö középen egy karika sréhen áthúzva. MI lehet a gond, miért nem indul el a telepítés. Segítségeteket köszönöm Udv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest