- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hanttm
csendes tag
válasz
tdk.112 #20623 üzenetére
Köszi hogy jelezted ismerem a problémákat de régebben már olvastam fórum társtól, hogy hasonló notin futtatta és abban is ugyan ez a processor volt. (Igen megbízhatónak találtam többször kisegített az inteles asztali gépem mac-esítésében.)
Szóval nem tántorít el a nehézség majd valamit heggesztek rá csak gondoltam segítséget kérek itt is.
-
Hanttm
csendes tag
Heló srácok szeretnék egy kis segítséget kérni.
Van egy hp notim pavilion dv6 1120eh' Amd athlon x2 2Ghz+radeon hd 4830vga és 3 gb ram. Erre a gépre fogok mountain liont telepíteni. Van ötletetek azzal kapcsolatban, hogy hol találok hozzá való Kext-eket?
A válaszokat előre is köszönöm.
-
Hanttm
csendes tag
Szerbusztok!
Az a helyzet, hogy egyszer már a segítségetekkel sikerült csinálnom egy hackintosh-t. De most problémám van vele. Mégpedig amikor elindítom a gépet a mac töltőképernyőn szürke háttéren so gonosz fehér karakter jön fogadni^^. Dunsztom sincs, hogyan lehet megcsinálni. arról viszont van elképzelésem mi okozta. ugyanis szükségem volt egy windows-ra de a telepítése nem volt zökkenőmentes. Most viszont, hogy elintéztem amihez kellet a Windows-om jó lenne visszatérni az erő almás oldalára. Csak hát nem igazán tudok.
-
Hanttm
csendes tag
válasz
bobooo #16421 üzenetére
Én egy asus hd5870-el használom a lion-t és egész jól működik. (ez a legnagyobb hivatalosan támogatott kari bár én láttam gtx480-as bár nem gyári karival de cserébe egy kétprocis mac proban volt szóval annak a működésére is van esély. A hd5770cf-et nem ajánlom akkor inkább egy 2gb-s 5870. Szám harc alapján jobb az egy mint a kettő. Viszont azt mérlegelni kell hogy 5870ből nem kapsz újat. Remélem segítettem.
-
Hanttm
csendes tag
Szerbusztok végre sikerült elindítanom az oroszlánomat csak azt nem tudom, hogy honnan lehetne hozzá jutni a háló illetve hangkártya driverekhez mert a tonymac csak giga lapokat használ nekem meg asus-om van
-
Hanttm
csendes tag
Új csoda hibába ütköztem: Media is not blank, not formatted or ran out of room.
Valakinek valami ötlet? -
Hanttm
csendes tag
válasz
Phantomhive #16365 üzenetére
Nekem élből jött az apple logo csak utánna nem történik semmi? Virtualizáció biosban bent van. A virtuális gépet most állítom át
-
Hanttm
csendes tag
válasz
gabo89 #16358 üzenetére
Vmware playernél az elfogadható hogy végtelen sokáig az apple almát nézem és közben nem használ processzort csak memóriát? (adtam neki 2 magot+ engedtem neki a vt-x et illetve adtam 3gb memóriát; illetve mivel mondtad , hogy sata merevlemez kell az osx-nek virtuális környezetben nem hisztizhet azért, hogy ideiglenesen most a windowsom egy ata-s merevlemezen fut)
-
-
Hanttm
csendes tag
Szerbusztok nekem az volna a problémám hogy a darwin bootloader media read errorral kilép intel c2d-s gépre szeretnék snow leopardot tenni. Ha a biost achi-ra állítom az egész meg se nyekken. De ha ide-n hagyom akkor behozza a datwin bootloadert xsak nem tudom elindítani mert a folyamat vége a már fentebb említett hiba. Ha valakinek segít tudom idézni a teljes hiba üzenetet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged