- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
thaler2
senior tag
Másik próbálkozás:
Vmware 6.5 -re telepíteném szintén ezt a Zeph. amd mac osxet. Bebootol addig a részig, hogy látom a hátteret, illetve a színes forgó "homokórát" és ennyi. Mosmár 10 percre így áll. Tipp?
-
thaler2
senior tag
Feltelepítettem egy amds osx86 release-t egy sata vinyóra. A telepítés tökéletesen lefut, újraindítom, és kiírja, hogy Missing Operating System. A partíciót aktiváltam. Valami tipp?
Zephyroth AMD 10.5.2 Rev.1 MacOS
-
thaler2
senior tag
válasz
Nyugdíjas #1649 üzenetére
AMD-s gépem van, próbáltam már több ZEph.valamilyet amd-re, Jas-t a legújabbat amit előbbi hszben valaki kérdezett, de az se ment. (Élesben, és vmwareben is próbáltam sehogy se ment egyik se...) Abit nf-m2sv , amd 4400+, 4 giga ddr2, sata2 400gb, integrált vga.
A Jas-al vmwareben nem lehet bootolni. A másikkal pedig odáig jutok, hogy szürke háttér pörög a loading, aztán egyszercsak egy piros tábla, és elszáll. Gondolom valami vinyó hiba lehet, de próbáltam ide-vel, scsival is, sehogy se jó. -
thaler2
senior tag
Hi all!
Letöltöttem egy "VMware OS X 10.4.7" Előre elkészített virtuális gépet. Miután elindítom 1-2konzol parancs lefut, míg végül kapok egy konzolt. Ez eddig okés is, csak a grafikus felületet mivel tudom elindítani? Linuxban otthon vagyok, csak nem ismerem a graf.felület indítóparancsát. És akkor a másik dolog, hogy ha valaki próbálta akkor ennek így kell e futnia? Vagy hiba miatt jön a parancssor és nem egyből a graf.felület? (Semmi hibát nem ír ki)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Léghűtés topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Tőzsde és gazdaság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged