- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
henter
tag
válasz
Wiz Khalifa #28228 üzenetére
A saját gépemben egy P5QL-E van, azon hibátlan, de sok ASUS és Gigabite lapon megy
-
-
henter
tag
válasz
Wiz Khalifa #28225 üzenetére
Nekem se sok, szerintem lapot cserélek. Azért köszönöm
-
henter
tag
válasz
Wiz Khalifa #28223 üzenetére
Minden NV-s beállítást kipróbáltam, amt a neten írtak. Bios-ban csak a sorrendet lehet változtatni a vga-nál, de be van állítva
-
henter
tag
válasz
Wiz Khalifa #28221 üzenetére
Igen, 0-val és 1-gyel is, semmi nem változik
-
henter
tag
Netes leírások szerint a lap és a vga is kompatibilis. Mégse sikerül olyan telepítőt összehozni, amit fel is tudok telepíteni. Próbáltam a 10.10, 10.11 Clover és Chameleonos változatát, a végeredmény mindig ugyanaz. A kártya másik gépben osx alatt hibátlan, a lap integrált vga-val működik osx alatt, olyan, mintha valami miatt a pci-e portot nem vezérelné rendesen.
-
henter
tag
válasz
Crondore #28213 üzenetére
Szia!
Köszönöm, ezeket én is néztem, de ha benne van a gépben a vga, akkor el se jutok a telepítésig. Usb-ről bootolok, de amikor meg kellene jelenjen a telepítési beállítás, akkor csak fekete kép van, meg egy fehér négyzet az egér helyett. Olyan, mintha nem kezelné normálisan a videokártyát, de ha bemegyek a clover beállításaiba, akkor ott van pontosan minden. Talán a pcie porttal lehet valami, de akkor nem értem, hogy a win7 miért működik normálisan
-
henter
tag
Sziasztok!
Adott egy Gigabyte GA-945GCM-S2c alaplap E8400-as procival, Gigabyte 9400GT vga-val (N94T-512H), erre szeretnék OSX-et telepíteni. Elindul a telepítő, majd az egér helyén megjelenik egy fehér négyszög, ami mozog, ha mozgatom az egeret. A háttér teljesen fekete. Clover és Chameleon telepítővel is ugyanez van. Mi lehet a gond?
Ugyanezen a konfigon a Win7 hibátlanul ment, tehát a pci-e port és a vga hibáját kizárnám. Alaplapi vga-val minden okés, fel lehet telepíteni a rendszert, működik is, csak hát 8MB vga nem túl sok .Megköszönném, ha valaki tudna valami hasznos tanácsot adni
-
henter
tag
Sziasztok!
Ismerősnek van egy Fujitsu Lifebook U554-es notija. Próbált már valaki osx-et telepíteni rá, vagy hasonlóra?
Paraméterek:
I5-4200U proci
4GB DDR3
Intel HD 4400 vgaRealtek ALC283 hang
Atheros AR946x wifi -
henter
tag
Sziasztok!
Próbált már valaki Lenovo Thinkcentre gépre osx-et telepíteni? M57-es típus, dualcore 2.5GHz-es procival, 2GB rammal
-
henter
tag
Sziasztok!
Nemrég lecseréltem a Mountain Lion-t Mavericks-re. Minden rendben működik, csak az Appstore nem, ezt a hibaüzenetet kapom:
Your device or computer could not be verified. Contact support for assistance.
Már több netes leírást kipróbáltam, a helyzet változatlan. Ethernetnél bejelöltem a built in-t, smbios 3.1, mégse megy.Asus P5QL-E lapom van, MyHack-kel telepítettem a rendszert.
Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest