- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Yettel topik
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitz
csendes tag
válasz
Nyugdíjas #2329 üzenetére
No para
Régi becenév, és ugye, a fritz teljesen más jelentéssel bír...
Sajna, mindenkinek ilyen "jó" netje van. Akkor muszáj lesz megpróbálkoznom így, amennyire tudok.
Fel lehet tenni önálló rendszerként is elméletileg? Mivel amit az osx tud, az nekem bőven elég. Játszani nem nagyon játszom, csak filmek, zene, ilyesmik. -
Fitz
csendes tag
Sziasztok!
Régóta szemezek egy Apple géppel, de valószínűleg soha sem lesz rá pénzem, meg igazából nem is tudom, tetszene-e az OSX, így a segítségeteket kérném ezügyben. Egy ASUS F3jr- AP056 laptopom van, erre szeretnék felvarázsolni egy OSX-et. Itt [link] olvasható, hogy mik vannak benne. (Nem akartam spammelni az oldalt, hogy mindent beírok, bocsi) Szerintetek ezen futtatható lenne? (Google-n keresgettem jó ideig, de ennek a típusnak kompatibilitásáról semmit nem találtam) Valamint valaki tudna egy olyan elérhetőséget, ahonnan letölthető egy relase? Ugyanis elég lassú netem van (1M/128.. :S), és a rapidshare-s letöltés iszonyat hosszú ideig tartana. (Bocsi, ha noob kérdéseket tettem fel, de zöldfülű vagyok ebben a témában)
Válaszotokat előre is köszönöm.
Üdv,
Feri.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Háztartási gépek
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sorozatok
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest