- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Hirdetés
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kisfundy
aktív tag
válasz
Sapphi #31340 üzenetére
Köszi! bemásoltam.
Viszont most egy furcsaságra lettem figyelmes ami éjjel elkerülte a figyelmemet.
2db telepítős pendrive-om van az egyik uefi a másik régi bios-ra.
tegnap a régi bios-ossal kezdtem de nem bootolt róla a gép ezért beledugtam a másikat is és így már indult a clover. Viszont csak akkor indul a clover ha benne van mind 2 pendrive,ha valamelyiket kihúzom már nem bootol.ilyennel találkoztatok már?
-
Kisfundy
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy hp elitebook 8460p, telepitenem ra a “hs”-t a vinyot tudom formazni el tudom ra inditani a telepitest, am amikor ezzel vegez, a kovetkezo indulasnal a clover boot mar nem latja a merevlemezt, csak a pendrive-ot. A telepites megint elindulna de ha lefut ugyan ez a helyzet! Talalkozott mar valaki ilyennel?
Nem tudjatok mi ra a megoldas?
-
Kisfundy
aktív tag
válasz
Wiz Khalifa #31333 üzenetére
És Ezzel mi újság? nem ez kéne nekem?
-
Kisfundy
aktív tag
Azt esetleg valaki tudja hogy egy pc-t össze lehetne dugni egy imac 27" 2009-es géppel úgy hogy az lenne a képmegjelenítő? gondolok én itt mini displayportot átalakító hdmi-re!
egyáltalán ez kivitelezhető? -
Kisfundy
aktív tag
válasz
Neil Watts #31330 üzenetére
Szia!
Ilyet telepítettem a napokba,hangon kívül felment minden multibeast-ből! nem igényel sok szívást!
Ezek a hardverek vannak benne: i5-6500 8gb ddr4 120gb ssd 1tb hdd
-
Kisfundy
aktív tag
válasz
Wiz Khalifa #31324 üzenetére
Csináltam vmweare-el egy virtuális high sierrat,majd az alól unibeast-el készült a telepítő!
-
Kisfundy
aktív tag
válasz
Ron Swanson #31320 üzenetére
Közben azt megleltem+ bepipáltam a "fast"-et is,így aztán nem kell gépészkedni bekapcsolás után!
Köszi mindent!
Wiz khalifa
Igen igp van használva hdmi-vel!
a telepítés teljesen "egyszerű" (kb 1 hetem ment arra rá hogy megértsek mindent) volt,csak a hang ami buktatós kicsit,de az is megoldódott!
imac 17,1-et nyomtam fel ha erre gondolsz!
i5 6500 8gb ddr4 120gb ssd 1tb hdd és a lap
UPDATE:
dobott fel egy rendszerfrissítést! ezeket szabad telepíteni? vagy ki kell kapcsoljam a frissítéseket valahol!?
-
Kisfundy
aktív tag
válasz
Ron Swanson #31318 üzenetére
Szuper köszi tényleg ott van pedig párszor átnéztem
már csak a boot-ot kéne beállítani hogy pár másodperc után indítsa is a rendszert!
Azt nem tudjátok melyik beállítással tudom menteni?
-
Kisfundy
aktív tag
válasz
Ron Swanson #31316 üzenetére
A hang közben megoldódott!
Csak azóta folyamatosan minden indításnál be kell pipálnom a clover beállításában az usb owership-et,mert különben nem ismeri fel az usb cuccokat!
erre nem tudsz esetleg megoldást mert már megőrülök tőle!?
-
Kisfundy
aktív tag
válasz
Sapphi #31312 üzenetére
Szia!
Elosszor is koszonom a segitseget.
Addig eljutottam amit leirtal, tehat fel is telepitettem azt a fajlt, bar telepites kozben azt irta hogy nincs (audio id 3) adjak meg masikat. Az 1-est irtam be feltelepult.
Ujra indult a gep es azota nem mukodnek az usb-s periferiak (billenytu nem tudok belepni) egesz addig amig inditaskor be nem pipalom a beallitasokba/pci devices/ usb ownership-et.
Ilyenkor be tudok jelentkezni,latszolag van hang driverem,de megsem jon egyik csatornan sem ki hang!
Hogy tudnam ezt elorol kezdeni hogy ne keljen minden inditas elott pipalnom?Update; belso hangszorora allitva van hang! De csak ugy hogyha inditaskor a beallitasnal az audional mind a 2 lehetoseget kipipalom!
-
Kisfundy
aktív tag
Sziasztok!
Sikerült telepítenem egy high sierra-t pc-re!
Minden klappolna,csak sajnos sehogyan sem tudok hangot kicsikarni a gépből!Ilyen alaplapom van,amin alc892 codec működne.
Multibeast-en van is ilyen,de telepítve sajnos még mindig nem ismeri fel,természetesen próbáltam már másikat is ami ezen a programon belül van,de mind sikertelen volt!Esetleg van ötletetek hogy mivel tudnám megoldani ezt a problémámat!?
Előre is köszönöm ha segítettek!
-
Kisfundy
aktív tag
sziasztok!
Lenovo t440-re szeretnék sierrat,esetleg valakinek vannak tapasztalatai?
melyik hardverek nem mennének?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3068
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest