- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
"A Sapphire RX 550-ed az elvileg támogatott Baffin-core-ra hamisított ssdt-vel"
Nem kell neki hamis ssdt mert Polaris/Baffin magos, úgy tudom a lexa magos rx550 ekkel kell trükközni. Az RX550 a fő gépembe van ami 12 gen i3, sonoma megy rajta, a haswell meg a második gép azon megy monterey az igp miatt. OCLP-re gondoltam, de akkor minden frissítés előtt / után trükközni kellene. lehet vele szívás, amíg frissítik a monterey-t addig az marad a második gépen. -
tlac
Topikgazda
én csak read only módon használom az ntfs-t, nem raktam fel hozzá semmit, amivel írni is lehetne
(régen valamivel próbálkoztam már, de úgy tűnt mintha fájlrendszerhibákat okozna, aztán azóta nem is kísérleteztem többet)a kodi az egy htpc app
a homebrew-val meg egy package manager, jó kis command line-os tool-okat lehet vele felpakolni -
tlac
Topikgazda
Sequoia 15 beta 8 (24A5331b) fut jelenleg legfrissebben a rendszereken, illetve win11. 24H2
ntfs-sel neked nincs problémád Sequoia alatt?
a finder rendesen tudja olvasni, de pl. a kodi nem, meg a homebrew-s midnight commander sem
mindkettő alatt az van, hogy bizonyos mappákat üresnek lát -
attilav2
őstag
Milyen hátrányt jelent ha nincs NootRX, attól még böngészésre youtubozásra használható egy RX6400 alapú kártya ?
Van egy második gépem a tv alatt amolyam médialejátszó, most monterey megy rajta az i3 4160 igp-jével, a szokásos hibákkal(már megszoktam). Elég borsos árú (~50k)az rx6400 és jelenleg csak egy fajtát kapni(Sapphire Pulse RX 6400 4GB GDDR6), de még mindig ez a legolcsóbb radeon amivel elvileg megy a macOS ugye ? Megy vele normálisan egyáltalán ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- E-roller topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Mazda topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hálózati / IP kamera
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gyermek PC játékok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest