- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- iPhone topik
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rob65
újonc
RE: "ntfs-sel neked nincs problémád Sequoia alatt? "
Csak a Findert használom, ott nincs gond, Mounthy.app és a Tuxera NTFS 2019 is működik, azokkal nem csak readonly a win.
... esetleg megnézhetem az említett progikat ... nekem nem jött be semmi ami az eredetinél jobb lenne, total findert kipróbáltam már, ott is minden megvan.
Esetleg meg kellene nézni a /Library/Filesystems mappát , nekem egyszer ott kellett törölni a különféle kiterjesztéseket, ami miatt nem mountolta föl a rendszer a win partíciókat, illetve olyan is volt, hogy egy rossz kext miatt nem voltak meg az ntfs-ek, az meg a FeatureUnlock.kext volt, ha jól emlékszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 6 14IRH8 - 14" WUXGA OLED - i5-13500H - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Elegáns Midnight dizájn, megbízható teljesítmény 100%-os akku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest