- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Netfone
Hirdetés
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kushwavez
senior tag
válasz
sanyi0627 #36175 üzenetére
Még egy dolog ami miatt újraindulhat a gép a 2. után. Az NVRAM is okozhatja, ha az nem natív, vagy valami miatt nem működik.
ezt követve úgy tűnik megoldható.
https://www.insanelymac.com/forum/topic/345910-unable-to-upgrade-from-catalina-to-big-sur-on-system-with-legacy-biosSajnos a gép még mindig nincs nálam, szóval kipróbálni nem tudom.
-
kushwavez
senior tag
válasz
sanyi0627 #36175 üzenetére
próbáld ezt: ECEnabler.kext
majd újra a telepítést.
próbálkoznék én is, de sajnos nem mostanában lesz a kezeim közt az a bizonyos gép amivel ugyan ez a gond -
kushwavez
senior tag
válasz
sanyi0627 #36134 üzenetére
hmm szerintem nem az az oka.
viszont olyan velem is előfordult, hogy a Lenovo X270 laptopomra próbáltam feltenni 1 hete a Big Sur-t tisztán telepítve, ugyanúgy az első restart után nem ment tovább és folyamatosan újraindult.
Annyira sokat nem foglalkoztam vele, jelenleg nincs is nálam a gép, viszont azt tudom, hogy az akkumulátor nem volt patchelve (nem volt akkumulátor indikátor) és valószínűleg ez miatt van.
Sajnos nem mostanában lesz a közelemben az a laptop így nem tudom próbálgatni, viszont csak ez az egy magyarázat jutott az eszembe, mert az összes többi notimon nem volt ilyen gond és mindegyiknek patchelve van az akkumulátora, az X270-en pedig minden be volt állítva kivéve az akkumulátort. -
kushwavez
senior tag
válasz
sanyi0627 #36086 üzenetére
működhet. Az AMD karit valószínűleg ki kell majd kapcsolni hozzá, de a többi rendben van.
Összefoglaló alapján neki lehet állni.Illetve ha a BIOS-odban nem lehet állítani a DVMT-Prealloc-ot akkor erre is szükséged lehet:
7. Előforduló hibák / h) Fekete kép, vagy "com.apple.driver.AppleIntelXXXGraphicsFramebuffer" Kernel Panic, 8 MB Grafika, szakadozó/akadó kép -
tatomi92
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Rövid videón az új Virtua Fighter játék
- Jön az Ashes of the Singularity 2
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Keresünk dokkolókat
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest