- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
GazVezír
tag
válasz
levi.hungary #21887 üzenetére
Az UniBeast csak az App Store-ból letöltött telepítővel tud valamit kezdeni - ami sikeres letöltés után Install Mac OS X Lion, Install Mac OS X Mountain Lion, valamint Install OS X Mavericks neveken jelenik meg az Applications mappában attól függően, hogy melyiket vásároltuk meg.
Fájltípus szerint mindegyik .app, ami a rendszer fájlkezelőjében alapbeállítások mellett nem látszik. Ez tartalmazza az InstallESD.dmg-t, ami tulajdonképpen magát a komplett rendszert jelenti, a többi csak körítés - alternatív forrásokban csak és kizárólag az utóbbival lehet találkozni. Értelemszerűen ezek alapján már világos, hogy miért ütközik hibába az UniBeast, ha csak a dmg-vel próbálkozunk.
Az Apple szoftveráruházából letöltött telepítő egyébként mindig az operációs rendszer legfrissebb változatát tartalmazza - Mountain Lion esetében jelenleg a 10.8.5-öt. Ez azért lehet sok esetben problémás, ha a telepítéshez mondjuk egy korábbi verziót szeretnénk használni. Azonban ekkor sem kell csüggedni, hiszen nincs más dolgunk ebben az esetben, mint beszerezni egy a kívánt verziónak megfelelő InstallESD.dmg-t, amit később csak ki kell cserélnünk az Apple áruházából letöltött telepítőben találhatóval, amiből az Unibeast akadékoskodás nélkül fog telepítőt kreálni.
-
HollyBoni
veterán
válasz
levi.hungary #21887 üzenetére
storeból legálisan megvásárolt 10.8-at tudja telepíteni?
Nem. Ami torrenten van az is érintetlen, csak feltöltötte valaki.
Kérdés, OSX csak AHCI módban fut, máshogy nem?
-
tDr1v3r
veterán
válasz
levi.hungary #21884 üzenetére
Szerintem azt már nem tudod megvenni... Snow Leopard-ot viszont igen, de a legalizálás jó kérdés.
-
GazVezír
tag
válasz
levi.hungary #21872 üzenetére
Nem volt szép, amint az iménti hozzászólásoddal elkövettél. Viszont míg azzal voltál elfoglalva, hogy párhuzamot vonjál mások és a te problémád között, rögtön azzal kellett volna kezdened, hogy felfrissítsd azok memórájiát, akik átsiklottak a problémád felett. Már csak azért is, mert neked van szükséged segítségre és nem fordítva.
Én egyébként szintén Mountain Lion valamelyik verziójával kezdeném, ahol a következő kapcsolókkal próbálkoznék: -x -v UseKernelCache=No
Ha pedig nem megy, ahogy előttem is már mondták, akkor hackli.com. -
levi.hungary
tag
válasz
levi.hungary #21879 üzenetére
Lejárt az idő. Unibeastes telepítővel is próbáltam.
-
J00hnny
aktív tag
válasz
szia! milyen hardver ez?, az info "kicsit" segítene.
a képen látható flag-eket mi alapján alkalmaztad? csak úgy random?
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Sorry, én nem tudom, azért nem válaszoltam... hackli.com-on kéne megkérdezni, ott többen vannak.
-
törölt tag
válasz
Ha bosszant akkor szerintem takarodj aludni. A te problemadat ne hozd ossze velem, mit szemelyeskedsz? Vagy esetleg te valami kivalt figura vagy itt?
Lehet vissza kene venni az arcbol es normalisan megkerdezni meg1x, hatha tud ra valaki megoldast ahelyett hogy bunkozol. -
levi.hungary
tag
válasz
levi.hungary #21798 üzenetére
Inkább Unibeasttel próbálkozzak? Pedig a netes írások szerint jobbnak tűnt a myhack.
-
levi.hungary
tag
válasz
levi.hungary #20838 üzenetére
http://www.tonymacx86.com/61-unibeast-install-os-x-mountain-lion-any-supported-intel-based-pc.html
[link]
Ez a leírással próbálkozzak? -
levi.hungary
tag
válasz
levi.hungary #20836 üzenetére
Bocsánat ezt benéztem egy másik fórumozótól valahonnan.
Szóval a wifi: Ralink RT3090
lan: Realtek RTL8168 -
tDr1v3r
veterán
válasz
levi.hungary #20836 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- OLED monitor topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EA Sports WRC '23
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- Amatőr csillagászat
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest