- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Minták árulkodnak a Galaxy Trifold három akkumulátoráról
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Ulefone Armor 29 Ultra - súlyos érvek és ellenérvek
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabady
aktív tag
Szia!
Az intel wifihez neked nem kellett külső program ? Heliport-ot javasolják a fejlesztői oldalon.
Háttérvilágítás nekem sehogy sem akar menni. Próbáltam az általad linkelt kextet, a csúszka megjelenik a beállításokban és ennyi.
EFI [link]
(Dell Latitude 7480)
Átnéznétek és tudnátok segíteni az esetleges hibák javításán, felesleges dolgok törlésén stb? -
kushwavez
senior tag
Na, elég szépen megoldottad őket, gratula!
A keyboard/mouse-ra annyira nem tudok mit mondani sajnos, esetleg az az USB port nem működik, meg tudod nézni Hacintoollal. Nyisd meg az USB részt, dugd be a keyboard/mouse donglet és nézd meg zöldre vált-e. Ha nem, akkor USB patching kell hozzá. Ebben az esetben ott egy "i" betű alul, arra rányomva előjön egy guide ami végigvezet ezen. Legtöbb laptopnál ez bizony szükséges, nekem is kellett egyik mindegyik laposnál.Az Intel wifi drivere sokat javult, én is kipróbáltam és végre megy az 5 GHz is, viszont elég sokszor megakad és le is dob. A Bluetooth-om sajnos nem működik sehogy sem, úgyhogy te akkor szerencsés vagy.
Akksi időd milyen Windows-hoz képest?
Nekem a Skylake laptopomnál +1 órát bírt ki macen mint windowson, elég durva
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
- ÚJ ÁRU 09.25. !!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest