Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Senator

aktív tag

válasz kushwavez #35248 üzenetére

Hát nem tudom, eléggé keményen nyúzom a BS-t és bár nem ugyanaz a generációból való a gépünk +16GB rammal több van az enyémben (csak azért mert így jobb a lelkemnek, reális oka nincs) de az egyetlen különbség ha jól emlékszem, a BL amit használunk és mivel tudom, hogy jóban vagy az OC-val is meg a Cloverrel is... ha átállnál OC 0.62-re vagy 0.63-ra azzal is ezt csinálja a géped? A telefonos syncelős dolgot naponta amikor eszembejut kipróbálom idáig még egyszer sem történt amit demoztál fentebb egy videódban (kopkop), továbbá soha nincs egy deka swap-om se aminek 16GB rammal sem szabadna lennie, de a többi gépemen sem tapasztalok swap-ot pedig azokban 16GB (ősrégi Acer 772G) van sőt a legrégebbi X220-amban csak 8GB HSierrával azon van néha, hogy swappol... Én megpróbálnék a helyedben egy OC-t, egy NVRAM törlést, hogy mit csinál úgy a memóriával a géped. Ha már kipróbáltad ezt akkor nem szóltam vedd úgy :) Nagyon nem rendeltetésszerű, hogy egy videó felzabálja a ramodat... finoman fogalmazva :)

Új hozzászólás Aktív témák