- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ko9
addikt
válasz
rooney8 #7855 üzenetére
Pont hogy sikerülne megcsinálni erre inkább abbahagyja... Igazi magyar mentalitás...
Az alma a hibás, mert összevissza flasheltél 82féle BIOS-t? Én mondtam, hogy régebbit ne rakj fel, egyből P5KR-el kellett volna kezdeni, vagy utánnaolvasni, hogy az mindenkinek sikerült eddig.
Azért mert a kacsa nem tud úszni, nem a viz a hülye...
-
rooney8
aktív tag
válasz
rooney8 #7803 üzenetére
fejlemény: na végre elindul a masina
bár nem tudom, mi baja, mert még mindig kiírja a szöveget, de ha nyomok egy f1-et, akkor tovább lép.
szval. megint elkezdtem frissíteni a legújabb bios-ra de mikor már majdnem kész volt nyomtam egy reset-et (hogy "aktiváljam" a chrasfree-t), kiírta h nem talált működő bios-t, betettem a laphoz kapott cd-t és rárakta az eredeti bios-t. még most is kiírja a "Not enough space in Runtime area. SMBIOS data will not be available. Press F1 to resume." szövewget, de mint írtam f1-re továbbmegy... hál isten működik, már azt hittem hogy kuka lesz
már csak arra kéne rájönnöm, hogyan tüntethetném el azt a szöveget (mert nagyon nem tetszik, hogy nem tetszik vmi a gépnek)
-
ko9
addikt
válasz
rooney8 #7736 üzenetére
Ugyanezt találtam én is. Attól meg hogy elbabrálod nefossá
Van ugye ez a CrashFree BIOS 3 a lapodon, mielőtt frissíted a géped, csinálj egy ennek megfelelő pendriveot, és ha nem indul, egyszerűen csak belenyomod az arcába, visszarakja magának a penről a dolgot, és Brékesség.
-
Máté94
addikt
válasz
rooney8 #7683 üzenetére
Én azt mondom, hogy először 10.6.7 és utána update 6.8-ra, mert nekem ment 6.3-ról 6.8-ra telepítés. Tehát inkább úgy mondom, hogy elbaszott mindent.
10.6.7-es Combo Update-et szedd le egy pendrive-ra Multibeast 3.7.2 és 3.7.3 társaságában.
Nálam néha crasheltek, ezért mindig másik kellett.
DSDT Autopacher-t is szedd le és futtasd le. Majd a kapott dsdt.aml fájlt rakd a pendrive-ra.
Valamint Net és Audio kext után is kutass.
Egyébként milyen billed van? USB vagy PS/2? -
ko9
addikt
válasz
rooney8 #7541 üzenetére
Mert eddig (!!!) az a helyzet, hogy a Lionnak nem a telepítőlemezéről kell bootolni (mivel eddig meg nem erősített hírek szerint ilyen nem is lesz neki), hanem ki kell szedni a DMG-jéből egy másik DMG-t, amit ki kell írni egy HFS+-ra formázott pendrivera, belerakni az alapcsomagokat, és a kexteket. Ezt csináld meg Windows alatt
Hogy nem lehet kiírni egy ISOban lévő DVD-képet??? ImgBurn, letölt, felrak, Lemezkép írása, tallóz, ír. Ennyi a bonyolult művelet, ha akarnám akkor se lehetne elrontani.
Bocsi ha megsértettelek, de ez kijött... -
-
rooney8
aktív tag
válasz
rooney8 #7349 üzenetére
hát nézegettem a torrent oldalakat, de összesnél csak ilyen 1-2 seeder van, tehát marad a hdd-s megoldás.
ezzel kapcsolatban pedig az a kérdésem, hogy milyen fájlrendszerre formázzam, mekkora legyen a mérete, hogyan tegyem rá a telepítőt (kibontva a .dmg fájlt, vagy magát a .dmg-t) és végül hogyan telepítsem (annyi az egész, hogy arról boot-olok és elindul a telepítő)? -
mobbo
senior tag
válasz
rooney8 #7323 üzenetére
van egyrétegű dvd-s verzió 10.6-ból
ilyet keress: Mac OS X Snow Leopard Retail (Single Layer, 4.3G) [Intel]
Snow Leopard 10.6 Retail "Single Layer Ver."
- 4.3GB (Availiable burn to DVD, non-Dula Layer Disk)- Excluded Pkgs
1) All Printer driver
2) Languege Pack (Only included Korean.pkg)
3) AdditionalSpeechVoice.pkg
4) Optional installs : XcodeThat's all.
Let's burn to DVD!! (just DVD disk(4.7G))
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Autós topik
- Trollok komolyan
- Xbox Series X|S
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- ASUS ROG Ally
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged