- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Takhanto
őstag
Elkeztem nélkületek,hát,olyan jól sikerült hogy újra kellett telepítenem
-
Takhanto
őstag
Pacifist 2.5.2, az egy progi amivel megkereshetjük a driver és azzal tudunk telepíteni?
-
Takhanto
őstag
Mindenkinél is homáylos az összes betű?
-
Takhanto
őstag
válasz
Nyugdíjas #2681 üzenetére
Naná hogy leszedtem,még az eredetinél is szedés van netről,vagy hogy máskép?Elmegyek a boltba és veszek egy cd mobil prezentációt abban tartalmaz serial kulcsot,ez csak így lehet? Netről nem tudunk szerezni semmi jogtiszta szoftvert,ugye? Ne fárasszál ilyen szövegekkel. Kár erőlködnöd,minden a netről be lehet szerezni,akár warezt akár jogtiszta.
A "leszedtem" szót használtam,jogtiszta szoftverre is igaz.
-
Takhanto
őstag
válasz
Nyugdíjas #2676 üzenetére
Nincs semmi gond,én nem értem a prohardware-t. Hagyják hogy hekkelt cuccokról írjunk,pl a hackintosh.Már alapból nem kéne mert, ezzel a sok infóval, sokan belevágnak az ilyenben. Olvassák ezt a fórumot és azt látják hogy mindenkinél működik és persze segítenek abban mit és hogyan kell.Prohardware meg nekiáll följebb,hogy ejnye bejnye.
Mond csak,létezik eredeti osx Pc-re? 33 ezer forint nem pénz érte.Mégegyszer kérdezem (és persze hazugva) eredeti szoftveremet hol tudom beírni a serial számot mivel megvettem. Azt hogy te elmondod hol van az üres rész ahova be kell írni az nem számít wareznek.Mert nem a serial számot diktálsz be nekem.
-
Takhanto
őstag
-
Takhanto
őstag
Leszedtem a salling clicker-t (mobil távirányító), hova tudom beletenni a serialt? Van ilyen serialbox könyvtár amibe bele lehet rakni?
-
Takhanto
őstag
Felraktam az msn-t, nincs hozzá msn plus kiegészítő?Vagy valami hasonló. Zavar ez a sok színkódok
-
Takhanto
őstag
Hang is helyreállt
-
Takhanto
őstag
Hy all!
Képzeljétek, ICH10R chipset-el rendelkezik a lapom, ha kipipálom a hozzávaló drivert,nem tőlti be az osx-et.Ha kihagyom akkor okés. Most már jó a vga is.Nem mosódik el,de sajna és gondolom mindenkinél így van: homályos
. A monitorom 1440x900-as,nem volt ilyen beállítási lehetőségem,csak 1440x1050. Van valami megoldás felbontás és homályos betű ellen?
-
Takhanto
őstag
Nagyon csalódtam, ha használom a görgetőt,elmosódik minden,összevissza állnak,csíkokra bontva. Így használhatatlan a böngésző
-
Takhanto
őstag
Remélem még ébren vagytok. Sikerült elindtani az oprendszert.
Nekem ez nagyon zavaros,hol tudom beálltani a felbontást?
Egérnek az érzékenységét hol tudom beálltani?Hogy van az hogy a digi modemem csak azonos mac address alapján enged kapcsolódni a netre,mégis tudok netezni
Mivel Vistán SMAC progival megváltoztatom a fizikai ip címet. Itt meg smán van netem.....
-
Takhanto
őstag
Hy all,leszedtem 10.5.6-os iso-t,felraktam,végre működik
Abban van 9xxx széria vga, és ich10-es chipset. Ati pártiaknak meg max nemtom pontosan a tipusát,3670 x2-es vga-ig támogatja
Sokkal több drivert tartalmaz mint a többin (kalway,ideneb,iatkos).
Egy bibim van,nemtok belépni rendesen mert ki kell tőlteni a mezőt,ps2-es bill.-t nem kezeli,gondolom vennem kell usb-s változatba és azzal cupi lesz. Ha rosszul tudom,írjatok le!!
Jobb volna mac bill.-t venni? hol lehet kapni és mennyibe kerül az ilyen?
-
Takhanto
őstag
Eddig 11 x raktam fel,ideneb és iatkos 10.5.5-ös verzióból,de semmi,idegbajt kapok.
Pc konfigom miatt nem menne? ICH10R chipset,9600 GT ezek ideneb osx driver között nem találtam. ICHX van fent,de a leírások között ICH9-ig azaz attól régebbi verzió van meg.
Nvidia driver között,csak 6/7/8xxx szériáig kezel.
Tudtok nekem segíteni? Melyik osx kezelne az én gépemet? -
Takhanto
őstag
Hy all,7-szer felraktam a vacakot,installálás az ment,sikeresen véghezvitte,de amikor bootolna mindig lefagyott. Most annyit változott,hogy nem fagy le,közepén egy áthúzott kör van,de közben megy a tőltés jelző. Használtam a -v-t ,ezt a képet kaptam,mi a megoldás?
Az utólsó három sor az ugyanaz,valamit nem talál...
-
Takhanto
őstag
Feladtam,5x telepítettem és semmi,valamiért lefagy. Ha van valakinek valami ötlete,várom....
-
Takhanto
őstag
Van alaplapi giga lanom,külön hagyományos 10/100-as lankártya és wlan
Remélem nincs köze.
Biosban ACHI be van kapcsolva,osx azt kezeli?
-
Takhanto
őstag
így sem lett jó,újratelepítettem,beállítottam. de volt olyan ,pl video driver,ott nem volt 9600 gt-hez való driver csak 6/7-es széria,listában volt fix kategória is,abból egyiket se pipáltam ki mivel nemtom mi micsoda... Hogy tudom ezt úgy eltalálni?
iDeneb 1.3 10.5.5 leopard oprendszerem van
-
Takhanto
őstag
Please help!
A wincsit nem formáztam le fat32-re,meghagytam a "nem particionált" helyzetben.
Osx install,elő tudtam szedni a wincsit,erase journaled vagy mi is volt,az is megvolt.
Látta a wincsit,"install dvd" skip-re katt,aztán ment a telepítés. Újraindult,de már az elején szürke háttér,pici almával,alatta a tőltés ikon,2-3 mp megáll és előrukkolt egy ilyen ablakkal:You need restart your computer.Hold down the power button for several second or press the restart button.
Ez mi a rák akart lenni? Olvastam az első hozzászólásban,hogy a végén át kell convertálni primary-re,ilyen esetben ennél is kell?Mivel külön wincsiként telepítettem....
-
Takhanto
őstag
Kurv@ra ideges vagyok,tetves poweriso,no meg partition magic. Powerisoval csak win alkalmazású file-t másolt ki 6,6 gb helyett 480 mb,ezt akkor nem tudtam és így kitörölttem az eredeti osx.dmg file-t,azért hogy felszabaduljon a hely.3 napig tőltöttem....és ezt kaptam meg. Most getdataback-el megpróbálom visszaszerezni.
Partition magic a legutálatosabb szoftver,tönkrevágta a másik vinyot de úgy hogy csak telepítésnél tartottam és ezzel eltünk onnan az anyagom..(ezzel a szar progival akartam fat32-re formázni) Le kellett formáznom ahoz hogy megint lássam a wincsit.Azzal is elleszek getdataback-el. Sőt a Vistám is beszart vele együtt ,azt is újra kell telepítenem, ezt a kib@sz@st!Kedves Osx felhasználó,nagyobb lelkedéssel próbáljatok már nekem segíteni!!!
Hogy a rákba formázzam le a wincsit fat32-re,melyik progi a legjobb,és hogy tudom kiírni a dvd-re ,pics@n rúgom azt az ember aki azt írta hogy csak így ahogy van. (tlac kománk)És ha nem formázom le fat32-re hanem nem particionált wincsiként hagyom meg?
-
Takhanto
őstag
Az OSX telepítése előtt 3 fontos dologgal kell, hogy rendelkezzünk:
Feltelepített, működő Windows XP
Acronis Disk Director Suite 10
(más partícionáló programot is használhatunk, de nekünk szükségünk lesz az OS Selector opcióra, ami az Acronis Disk Director Suite része)És ha csak üres wincsim van és nem akarok xp-t csak osx-et,akkor mire kell ügyelnem?
Leírás szerint xp alól lehet telepíteni Acronis Disk Director Suite-t,és így tovább. Ha nincs xp akkor ez se szükséges? -
Takhanto
őstag
válasz
Pisztillus #2524 üzenetére
Köszi szépen,éppen írom ki az oprendszert
-
Takhanto
őstag
osx.dmg az egy file,de hogy másoljam ki dual layer dvd-re rendesen? nem több file-nak kell lennie a dvd-n? .dmg kiterjesztésű file mac-nek image file?
Másrész az 1. hozzászolásban van ez a rész: "Egy elég jó általános telepitési útmutató magyarul." jelszavas,szal mit kezjek vele? Nekem nem kell okoskodni,hiába van ott pár link angolul,nem vágom.
-
Takhanto
őstag
Osx-nél .dmg formátumot hogy tudom kiírni a dvd-re? Természetesen win alól...
-
Takhanto
őstag
Mac kezeli a dual layers dvd-t? Mac os 6,66 gb normális?
-
Takhanto
őstag
hy all,remélem én is be tudok szállni ebben a topicba. Próbálom valahonnan letőlteni az mac oprendszert. Tudtok-e magyar leopard-ot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- AI tervezheti az Apple chipeket
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- OLED TV topic
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest