- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Honor Magic V2 - origami
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
Hirdetés
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
varsam
őstag
válasz
mate0314 #6500 üzenetére
Én is 10.6.2-t tettem fel AMD-s gépemre, majd az updateeltem. Annyi a lényege a dolognak, hogy kernelt is kell frissíteni vele. Legacy kernelből már van új 10.6.7-hez is jó: [link]
Úgy csináld, hogy apple oldaláról leszeded a 10.6.7 combo update-et: [link] Telepíted, majd ha végzett és kéri, hogy indítsd újra, akkor NE tedd még. Ilyenkor feltelepíted az új kernelt, majd ha az is végzett, akkor restartolsz. -
varsam
őstag
válasz
mate0314 #6482 üzenetére
8 gigás már elég, usb hdd is jó.
Csináltam egy particiót, arra felmásoltam a telepítőt (osx alól, szval winről nem tudom hogy lehetne), bekötöttem rendesen sata helyre a vinyót, IDE dvd-ről bebootoltam chameleon-t, onnan indítottam a vinyón lévő telepítőt. Ha vinyóról bootoltam chameleont és onnan akartam indítani a telepítést, akkor nem ment, ezért kellett a dvd. -
varsam
őstag
válasz
mate0314 #6456 üzenetére
Akkor ha jól értem:
Van sata és IDE vinyód. Most IDE-s vinyón van az osx, amit a win nem lát, de vissza szeretnéd formázni ntfs-re, és helyette a sata-ra feltenni az osx-et.
Win7 alatt vezérlőpult, kategória nézet, rendszer és vmi (fejből nem tudom, sry), ott találsz olyat, hogy Lemezkezelő - particiók létrehozása/törlése stb. Ott már látni fogod a vinyókat és tudod formázni is. -
mate0314
aktív tag
válasz
mate0314 #6448 üzenetére
tanácstalan vagyok hogy mit csináljak... tehát vannak ezek a cuccaim és ebből szeretnék os-t:
Asus P4P800 E deluxe
Asrock P4i65G2*1 gb kingmax ddr ram
ati 9550
Nvidia 7600GS
(Nvidia) MSI NX6200AXEddig próbáltam:
Mac OS X 10.4.8 [JaS AMD-Intel-SSE2-SSE3 with PPF1 & PPF2]
iDeneb_v1.4_OSx86_ISO
Kalyway_10.5.2_DVD_Intel_AmdAz eredmény: (eddig minden variációban)
Install után újraindul, bejön az alma tölt alatta és valamikor továbblép, de akkor összeomlik a kép...
-
cadmester
tag
válasz
mate0314 #6438 üzenetére
Szedd össze magad, mert így nem kapsz segítséget: Hackintosh Probléma bejelentő ürlap!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hardcore pizza és kenyér topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest