Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kushwavez

senior tag

válasz DIEGO15 #37164 üzenetére

Lehet a secure boot miatt állt be a Clover is, próbáld azt bebootolni megint

Próbáltam egy 3éves HP gépen (erre szeretném telepjteni), de megnéztem egy 1éves thinkpad-en is és ugyanaz.

Tehát ki tudod választani a pendrive-ot, és az OpenCore-on belül már nem jelenik meg a Mac telepítő?

Szerintem kimaradt a "Misc -> Security -> ScanPolicy=0" a config.plist beállításánál, ha két gépen is ez a helyzet akkor valami ott a config.plist-ben siklott félre probably

Van annak bevált módja, hogy csekkoljam a wifi whitelist-et?

Google-ben keress rá hátha foglalkozott már ezzel valaki. Az újabb gépeken már nemigen láttam én személy szerint whitelistet csak max a WWAN kártyáknál. Ha nem találsz semmit akkor sajna próba cseresznye.

Ha sikerül felvarászolnom a gépemre - i5-8250u, +kompatibilis wifi - tudom majd teljesértékűen használni, vagy ez inkább csak hobbiprojektnek való?

Tudod. Nekem munkaeszközöm lett a ThinkPad X1C6 mert annyira franyán működik rajta minden. De ezt persze majd csak az idő mondja meg.

Melyik az ajánlott mód egyébként a clover, vagy az opencore?

Szerintem tökmindegy, amelyikkel sikerül

Ha túljutsz ezeken a nehézségeken akkor max még az Intel grafika konfigurálása maradt, és ha szerencséd van akkor minden működik azután.

Régen validáltam már az összefoglalót, azóta jött ki pár update, de most megtettem, mert simán meglehet hogy valamit módosítottak a beállításokban, viszont nekem még mindig működik a leírtaknak megfelelően. A Clover részét majd megnézem, de szerintem azzal se lesz gond.

Ehhez a "szakmához" elég sok türelem kell, anélkül sajnos nem fog menni. Kitartást!

Új hozzászólás Aktív témák