Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Wiz Khalifa

veterán

Nos... :)

Nagyon örülök neki hogy végre egy teljes értékű nem szanaszét gányolt tele idegen kextek-el lévő OS X-et tudhatok a gépemen hanem egy tiszta csak is a legfontosabb kexteket tartalmazó és méghozzá legújabb El Capitan-t.

Mostmár teljes értékűvé válhatott bekapcsolom és megy típusú gépezet lett nektek köszönhetően. A Clover Configurator-al bele integráltam azt az egy boot flag-et és így mostmár csak bekapcsolom, megvárom míg betölt és élvezem a rendszert.

Köszönöm mindenkinek a segítésget és türelmét ezerszer és még többször leírva hogy mit hogyan kell csinálni a hibátlan működéshez.

Köszönöm nektek főként a segítséget: Smiley, tlac és mindenkinek aki akár egy kis morzsával is hozzájárúlt ahoz hogy tökéletesen működjön minden.

Már csak pár amatőr kérdésem maradt hozzátok. Első körben az hogy hogyan lehet megoldani azt hogy ha egy alkalmazást (pl Safari, iTunes, stb...) kilépés gombbal zárok be akkor be is zárúljon ne legen úgy mond még háttérben. Ez megoldható-e egy ilyen beállítás vagy sem? Remélem érthetően tudtam leírni.

Illetve hogy ha csinálok egy ScreenShot-ot akkor azt mondjuk hogyan tudom JPEG-be átkonvertálni? Gyárilag van valami erre vagy külső app kell? Mert a gyári fényképnézegető szerkesztő részébe ezt a funkciót nem találtam.

Új hozzászólás Aktív témák