- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Még el se terjedt, de már másolnak
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nofi
addikt
Sajnos egyelőre le kell tegyek az OSX-ről. Mai nap folyamán többször is fagyott, láthatóan nem érezte jól magát a rendszer, pedig nem is kínoztam, csak alapvető programokat telepítettem. Amennyiben a másik partíción ment volna a Windows úgy talán hagytam volna még pár napot, de ez így ebben a formában inkább megtűrés. Én pedig nem szeretném, hogy ilyen emlékeim legyenek az OSX-ről. Sejtésem beigazolódott, az AsRock Z75 BIOS patch volt a ludas, mert amint visszaraktam a régit, újraformáztam az SSD-t, azóta pöccre felment a Windows és minden a legnagyobb rendben. Szóval lehet, hogy jó az a patch, de nem Maverickshez és nem dual rendszerekhez, remélem ezzel másnak is segítek. Biztos vagyok benne, hogy ha hallgattam volna az első tanácsokra akkor egy kifejezetten hackintoshoz való alaplappal azért több esélyem lett volna. Így 1,5 nap után döntöttem úgy, hogy egyelőre feladom, ideje a jól megérdemelt pihenésre összpontosítani. A rendszer egyébként nagyon tetszett és szívesen elhasználtam volna mostantól fogva, de ezzel még várnom kell. Egyszer újra erőt gyűjtök és legközelebb minden komponensre odafigyelek. Mindenképpen megéri a kompromisszumot, de tudni kell hol a határ.
Köszönöm a tanácsokat, a segítséget amit az elmúlt napokban ebben a fórumban kaptam. Rendes csapat vagytok!
Na nem akarom elnyújtani ezt a pesszimista hsz-t. Mindenkinek Kellemes Ünnepeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3282
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest