Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Még el se terjedt, de már másolnak
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phantomhive
aktív tag
inkább a halál
küzdöttem vele. mármint a haklival. 1440x900-as felbontásig sikerült tornázni, de állandóan felpörgette a ventilátort és élvezhetetlen volt a használat sajnos. wifit se sikerült beüzemelni, de legalább a tácspad jól ment.
sajnos nem értek a laptopokhoz, de sejtem hogy képtelenség bele begyömöszölni valami discrete vga-t, amit kezelne vagy lecserélni kompatibilisre az intel vga-t.
igazából tök ingyen jutottam hozzá a géphez ill. kis túlzással ingyen. 20ezer huf volt, mert új kijelzőt kellett vennem bele.
amúgy király.
telepítek rá egy W8RTM-et. megnézem, hogy mit alkottak a redmondiak.ha pedig ismertek olyan alakot valahol a hackintosh scene mélyén, aki pénz ellenében hegesztene nekem kextet, akkor várom privátban a nevét, címét.. simán megérné, ha nem kér érte embertelen árat, amiből akár laptopot is vehetnék
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" - M2, 16GB/256GB - 15 ciklus - 100% akku(MC7W4MG/A) Csillagfény -HUN
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest