- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Fotók, videók mobillal
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
nozs23
addikt
Azt hiszem ki lehet berelni, es ha vasarolsz olyan vazat akkor elengedik a berles arat Lumix eseten. Van az oldalon kimondottan Lumix vazakhoz egy kontakt, neki kell irni. Hasznalva G9-et szerintem azt a szintet nem hozza, de teljesen jo kezbol, en rosszabbra szamitottam. Kis finom leptes setat meg turhetoen korrigal.
-
nozs23
addikt
Az ibis meglepetés jo a merethez kepest. Szerintem a nagyobb panakon kivul egyik FF sem hozza ezt szintet.
Itt van errol egy kis osszehasonlitas: [link] statikus temakhoz be lehet nyomni az IS boostot, gyaloglashoz pedig a gyro data-s e-stabilizalast is. Mindket feature hatekonyan mukodik. Stabis obival pedig meg inkabb javul a helyzet (dual is).
Fotoplus nagyon tolja a panat, en is egyedi ajanlatot kaptam a az aktualis akcion felul is (akkor -100k + ajandek akksi volt).
Ha jol nezem most talan az ediginel van a legjobb deal 785 a kitre + weebill S.Van benne sok dolog ami megkonnyiti a video/foto kozti valtogast. Kulon quick menu, kulon beallitasok es profilok, shutter angle, bar szerintem ezek ismerosek lehetnek GH5-rol. Fujit nem ismerem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Microsoft Excel topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen egeret válasszak?
- Obsbot blog: AI funkciókat ígérő, mégis megfizethető webkamerák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Revolut
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest