- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
válasz
Döglött Róka #19 üzenetére
"Sosem volt politikai hátszél szóval ezt ne keverjük ide."
akkor miért változtat irányt számtalan cég az USA-ban?
alapvetően nem zavar, ha új IP-kat hoznak, és nem régieket akarnak "modernizálni". tbh, ami nálam kiverte a biztosítékot (addig kb "leben und leben lassen" állapotban voltam), az az, hogy hülye "multiverse" indokkal a kedvenc MK karakteremből (Cyrax) is nőt kellett csinálni, pedig az ég egy adta világon semmi nem indokolta (tudtommal).
illetve régi kedvenc RPG-m volt a Dragon Age. az meg, hogy mi lett belőle, nem kell bemutatni.
van mivel játszanom, ez nem kérdés. a bajom az, hogy régi nagy címeket olyan irányba visznek el "modernizálás" címén (Halo, Dragon Age, GTA majd kiderül), ami engem az új formában már marhára nem érdekel, így a pénztárcám is zárva marad.
"ha viszont elég ember lesz rajtad kivül"
ha. az elmúlt évek kiadói kudarc halmaza viszont mutatja, hogy nincs. az viszont fix eredmény, hogy nagy nevű stúdiók mennek a csatornába az elhibázott döntések miatt.
-
anulu
félisten
válasz
Döglött Róka #16 üzenetére
tippre arra gondolt, hogy mivel
a) megszűnt a politikai hátszél
b) jó lenne valami pénzt is termelni)
ezért 180 fokos fordulat lesz, akár nemrég megjelent - de bukta - játékok atdesignolásával és újra kiadásával. -
consono
nagyúr
válasz
Döglött Róka #16 üzenetére
Most már én is kíváncsi vagyok...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest