Hirdetés
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ádyka
őstag
Na befelyeztem ezt a fantasztikus művet.

Miről is szólt ez a sorozat?
Pákó szavaival élve: GOZOM SINCS RÓLA!
Ha 5 mondtaban össze kéne foglalnopm, nem tudnám.
De azért mégis megpróbálom.
Vannak emberek, leesenek egy géppel elvieg, kiderül, hogy mindegyik egy lelki defekt, mindnek van valami nyomora. Veszekednek kibékülnek, kirándulnak kurva sokat, menetelnek, jönnek mennek oda-vissza, majd ugyanezeket még többször megismétlik, szétválnak majd újra összefutnak, örülnek egymásnak, lövöldöznek kommandóznak. Rengeteg új szereplő lép be az évadok során, akik vagy ellenségek lesznek vagy barátok, na velülk is kirándulnak-menetelnek vagy éppen lövöldöznek 20 részen keresztül, erre még jön egy sefüle sefarka fantasztikum is, amire már azt se tudja az ember hogy ki kivel mikor merre.
Magasröptű komolynak hangzó párbeszédek tömkelege, de valójában nem jutsz soha egyről a kettőre.
Ja és majdnem kihagytam a lényeget. Iszonyat, hogy mennyit kirándultak meneteltek libasorban.
Kéremszépen, ilyen storyval még leforgathattak volna vagy 100 évadot, bármi történt ebben a filmben semmin nem lepődtem már meg. A rendezők látták, hogy dől a lé, mire eszükbe jutott, hogy Igen -? Akkor tegyünk bele egy kis furfangot, amit úgysem lehet megérteni kibogózni, így le lehet még forgatni párat belőle.
Az első max a második évad még nagyon új volt, érdekesnek indult, de aztán rájöttem, hogy ha a készítők úgy akrják akkor soha nem lesz vége.
Az 5. évad kimondottan jó volt, bár az is csak akkor, ha különálló sorozatként tekintettem rá.
A 6. no komment.Számomra hihetelnen, hogy az ilyen zagyva filmek kapnak közel 9-es értékelést egy IMDB-n. Valóban voltak jó pillanatok a filmben, de több volt az unalom és zűrzavar.
Tudom, semmit nem kötelező nézni, de ha már 2 évadot megnéz az ember, akkor várható, hogy talán meglátja a fényt az alagút végén. Volt valami fény is a filmen, de nem az én fejemben. Ezért néztem meg betyár böcsülettel.Egy percig nem bánom, hogy vége lett. Biztos nem állnék neki újra. Legalább lesz egy kis hely a gépemen.
Üdv
Á
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen autót vegyek?
- Apple asztali gépek
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Milyen széket vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 512GB gar
- Apple watch ultra 3 hibátlan 2026.11.10. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest