- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Fotók, videók mobillal
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raidon
őstag
Bant kaptam állítólag Hack miatt... Érdekes, mivel összesen van benne 7 óra az is tavaly márciusi. Ráadásul a classra a szerverre és a karakternevemre sem emlékszem... ,de találtam egy cikket, hogy rengeteg accountot tiltottak úgy, hogy ők semmit sem csináltak...
"PCGURU"
A hivatalos blog szerint a Lost Ark több mint egymillió botot tiltott le, véglegesen eltávolítva ezeket a fiókokat. A "masszív tiltási hullám" volt az első lépés a Lost Ark "növekvő" bot-problémájának megoldásában, de a csapat folytatja a munkát a további fiókok azonosítása és eltávolítása érdekében, "amelyekről megállapították, hogy botokat futtatnak". A fejlesztők rámutattak, hogy lehetséges, hogy néhány játékost tévesen azonosítottak botként, és bár a csapat igyekezett megelőzni ezt a problémát, előfordulhatott, hogy olyanokat dobtak ki, akiket nem kellett volna. Azokat a kitiltottakat, akik "tényleg játszottak a Lost Arkkal", és "semmilyen módon nem módosították a játékmenetüket", arra biztatják, hogy küldjenek egy visszajelzést a játék támogatási oldalára.
-
Raidon
őstag
Sziasztok! Olyan gondom van, hogy ma jött Steamen az üzenet, hogy játékon belüli kitiltást kaptam... Márciusban játszottam utoljára és kb összesen van benne 7 órám...
Írtam nekik, de annyira nem kötött le, hogy emlékezzek rá. Feltelepítettem megint aztán már nem enged be... Kíváncsi leszek mit fognak írni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- Spórolós topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Óvodások homokozója
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nintendo Switch 2
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Politika
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest