- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Húszmillió mobilara adta ki a Honor a tízparancsot
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondanivalója
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonermagus
aktív tag
Számomra ez a Lost Ark teljesen ismeretlen volt, annyira nem ismeretem hogy azt hittem az ARK-nak valami kiegje, amíg meg nem néztem, hogy ez bizony egy teljesen másik játék...
Szeretem a Diablo féle Hack&Slash-t, és a WoW féle MMORPG-t is, így adott volt hogy ezt a játékot ki kell próbálni.
Alapjában véve a koreai, kínai, japán játékokat utálom. Manapság nem szép ilyet írni, de egyenesen taszít hogy az összes férfi karakter úgy néz ki mint egy nő és kb. úgy is viselkedik, bezzeg a nők meg atom kemények, mindegyik. Illetve ami még idegesít, hogy minden másodpercben nyög valaki, mindenki nyögve beszél. Visszatéve a Lost Arkra az elején a kikapcsolás határán voltam, kifejezetten zavart hogy Morpheus minden mondatát nyögéssel kezdte... De aztán mégis tovább vittem. És nagyon jól tettem!
A látvány elképesztő. Tudom hogy már régi az Engine, de nagyon odatették magukat a "Traning" pályákon. Tetszett nagyon. A harcrendszert szokni kell, hiányzik nagyon az autoattack, bízom benne hogy javítják. Már kedzek ráérezni a skillekre is, tudom mikor mit érdemes elnyomni, az elején még csak ész nélkül püföltem az éppen aktív képességet.
Valami hihetetlen mennyiségű kihívás vár az Achievement őrültekre is mint amilyen én vagyok. Gyűjtögetés, felfedezés, szörnyvadászat, stb.. A Dungeonok is tetszenek. És hát a Bossfightok. Nagyon bejönnek!
Egyenlőre nem tervem hogy nagyon belemélyülnék a játékba hiszen úgyis wipe lesz induláskor, így szerintem most abba is hagyom lvl 20-asként. Majd akkor akarom kimaxolni amikor már élesben megy.
TUTI VÉTEL számomra!
Viszont az kicsit zavar hogy tárgyakat kereskedőktől nemigen lehet venni. Illetve van pár fajta és kész. Craftolás egyébként lesz benne? Illetve amire kíváncsi vagyok az az endgame tartalom. Egyenlőre nincs infóm róla, de bízom benne hogy akkor kezdődik igazán a játék
Új hozzászólás Aktív témák
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- Eredeti játékok OFF topik
- Battlefield 6
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hardcore café
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Eladó Lelit Bianca V2 kávégép
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 256GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Újszerű állapotú HP Elitebook 850 G8 (11.gen Core I5 16Gb 512Gb) laptopom eladó!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
- Mint az ÚJ bivaly erős MAGYAR HP Zbook Fury G8 (Core I7 11850H 32Gb 512Gb 4Gb Nvidia) laptop eladó!
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A34 5G (Bontatlan , Null Perces ) /6/128GB / Kártyafüggetlen 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest