- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Új lapkakészlettel frissített a Vivo V60 Lite
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- One mobilszolgáltatások
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorgonka
aktív tag
válasz
Woodslave
üzenetére
Mindenesetre most befejeztem én is. Az utolsó boss elsőre lenyomott, de csak azért mert nem vágtam mit kell csinálni, aztán mire leesett már nagyon nagy káosz volt. Másodszorra fogtam egy nyílpuskát és sima ügy volt. Vártam is, hogy amikor elfogyott az élete még bekeményítsen, de simán csak felszívódott

Összességében nem volt rossz, de nem éreztem az ingerenciát, hogy folytassam/újra kezdjem. Megyek vissza az ER-be
Hirtelen nem is tudok olyan bosst mondani, amelyik nagyon megdolgoztatott volna. Egyszer sem éreztem azt, hogy "üvölteni tudnék, de azért megpróbálom még egyszer..." Az ER közben gyakran éreztem ezt
De összességében amúgy jó volt és játszottam vele vagy 60 órát, szóval maximálisan megérte az árát és várom a folytatást. Remélhetőleg másodszorra már jobban eltalálják a balance-t is.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Renault, Dacia topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Tápos kibeszélő offtopik
- Bittorrent topik
- Könyvajánló
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormány garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- 8 darab PlayStation 4 játék
- Beszámítás! Asus Zenbook 14 UX425EA 60Hz notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe W11
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Használt Steelseries Arctis 7P+ vezeték nélküli gaming headset / 12 hó jótállás
- DELL Precision 3420 (SFF),i5-6600,8GB DDR4,128GB SSD,Nvidia Quadro K420 2GB VGA,WIN11
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest