Aktív témák
-
törölt tag
válasz
-=V3rthil=- #89 üzenetére
elindítod újra a telepítőprogit :)
-
-=V3rthil=-
őstag
Ok, megtaláltam menet közben:)
-
-=V3rthil=-
őstag
Na akkor most valaki mondja el pls, hogy hogy lehet eltávolítani, mert sehol se találom:D Nincs az add/remove-ban...:t
-
törölt tag
válasz
-=V3rthil=- #86 üzenetére
kapsz egy sidebart, ikonokat, betűtípusokat stb... cserélhecc, kinézetet tudsz váltani... ami nekem nem sikerült :D
[Szerkesztve] -
moonman
titán
válasz
-=V3rthil=- #86 üzenetére
unod? kismillió téma jelent meg, biztos találsz magadnak valót.
-
moonman
titán
válasz
-=V3rthil=- #82 üzenetére
pontosan nem tudom, nem tettem fel soha. gondolom egy-két rendszerfájlt cserélget, registry-t irogat, ''longhorn-osít''. személy szerint menekülök az ilyenektől.
-
törölt tag
válasz
-=V3rthil=- #82 üzenetére
nekem nem gányolt össze semmit, szinte semmit sem csinált :D
és az uninstall is sikerült :C azóta jobban fut a gép mint valaha :DD -
asturel
őstag
nekem meg nem jon be a xp explorer vagymi a fene.. csak a hatter van alt control del.. bejon raja a display properties ok-olom es megy frankon... de mier lett ez? uninstall utan is csinajja :D
-
moonman
titán
jó lenne tudni, miről is van szó.
-
törölt tag
nekem a sidebaron kívül semmit sem változtatott, pedig mindent beállítottam és többféleképpen is kipróbáltam... :F
-
Ger|
aktív tag
majd megnézem félmegás tridentel :)
-
Ger|
aktív tag
hát nekem se tetszik, de azért letöltöm :)
-
moonman
titán
[L]http://www.winsupersite.com/showcase/longhorn_4074_01.asp[/L]
[L]http://www.winsupersite.com/showcase/longhorn_4074_02.asp[/L]
más kérdés, hogy szerintem nem így fog kinézni a végleges. (aki látta a whistler screeenshotokat anno, tudja mire gondolok) -
Ger|
aktív tag
hogy fog kinézni utána? Valami kép?
-
lapa
veterán
a bink.nu oldalon van pár szó a ''longhorn transformation pack'' nevű progiról. megpróbálja longhornosítani a ui-t. nekem nem jött be (mármint műxik, csak a skinek nem hoztak lázba), de az istenkirály wallpaperek benne maradnak a %windows%\web\wallpaper könyvtárban. lehet majszolni. deinstall a telepítő progi újbóli elindításával lehetséges.
-
Ger|
aktív tag
ha lesz benen sima asztal, akkor fél oldalnyi veszekedés kárba veszett, miszerint isás grafikus kártyával meghal a windows. Tehát nyertem. :D
-
-
konwktor
tag
Tehát akkor az mx460-am at felejsem is el? :D
-
Hamlet
tag
Nagyszerű lesz ez a csili-vili maximum installálás végéig fogom látni aztán belövöm a win2000 ''skin''-t. Inkább azt oldanák meg, hogy a Word, Outlook stb. 512Mb Rammal ne 25 másodpercig töltsön... eszem megáll.
Egyébként szvsz az XP a legjobb Win eddig (ha ez nem volt oximoron :D ) -
uzsz
senior tag
Sajna nem linux-ot nyomatok, de visszasírom az AMIGA OS-t. Azzal nem volt annyi gebasz mint a winnel. Egyébként ha nem használnék olyan progikat amik wint igényelnek, tuti, hogy linux v beos lenne a gépen. (vagy amigaos, ráturnák egy workbench-et, valahova beinstallálnám az alaplapba egy akkoriból megmaradt a500+ kickstart rom-ot, aztán usgyi! :) )
-
-
törölt tag
szóval... ha a gpu fog renderelni meg ilyenek, akkor mi lesz majd a játékokkal? azok már el sem indulnak? :D
egyébként azt nem értem, hogy x éve ps2 és xbox és társaik minimális memóriával nélha sokkal jobb képet adnak, mint a legújabb videokarik... igaz ott nem kell oprencer :) de nem lehetne ezt is úgy megoldani? monnyuk kihagyni azt ami nem kell?
télleg: sztetek mien lesz a telepítője és mennyi idő alatt fog felmászni? lehet nem is láttyuk a képernyőt, ha nem megfelelő a videokari, mert a telepítő is 3d-s lesz? :DD
de most komolyan... én nem tudom, mit várjak a longhorntól...nekem az a megoldás teccenek (a képeken), ahol fel vannak a sorolva a különböző winfos verziók... mert az még jól néz ki... no de az ablakok? itt a melóhelyen a 22''es monitoron szétfolyt a szemem... milyen lesz majd 15''ös monitoron? vagy addig már az egész ház media center lesz, és nézhetem a TV-n? :) -
Agressor1
tag
Jaja.. jonnek itt majd az animaciokkal, baze..
Ki a pocsom akar animaciot? Ha animaciot akarok nezni, akkor majd letoltok olyat, aztan nezem, de nehogy mar a kezeleshez is minden mar tulcsicsazott animacios szar legyen?
Eszem megall komolyan, az ilyen buta amerikaiaknak gyartjak tutira, akik azon gyonyorkodnek, hogy jeeee, mozooooog.... -
Agressor1
tag
-
jerry311
nagyúr
Hát nem tudom ki hogy van vele.
Szvsz aki munkára használja első körben kikapcsol minden animációt, ezzel is gyorsítva pl egy menü megnyitását :))
Ezt teszem majd a longhornnal is :DDD -
uzsz
senior tag
Annyira feleslegesnek tartom ezt a 3d desktop dolgot, csak azért szenvednek, hogy utolérjék a MACOS megjelenítését? Hát nem fog sikerülni, eddig sem ment.Nem is tudom, hol olvastam egy cikkben, hogy egy microsoft-os emberke szrint ez a winversion fogja leginkább megközelíteni az áhított MACOS-t. Nem égő hogy ilyet nyilatkozik valaki a MS-tól? (Aztán lehet hogy már nem ott dolgozik :))
Az op rendszer lényege, hogy a lehető legjobban és leg gazdaságosabban kezelje a hardvereszközöket nem? Abban meg ugye minek a 3d? Lehetizláses 2d-s környezetet is csinálni. -
Ger|
aktív tag
nem érted mit mondok. Megjelenik teszem azt egy gigás gémekkel futkosnak a népek. Kint van, huhh, tök jól megy az Ati 12_800-ason. Aztán jön az Ati 13:_800-as amibe belefagy a windózkernel. há normális? :)
-
Ger|
aktív tag
csak úgy halkan jegyezném meg, hogy XP-ben a gpu rendereli le a deszktopot.
-
Ger|
aktív tag
mondom píszíűjos.
Ez azért is hülyeség, mert hogyha x cég csinál egy y kártyát, miután már megjelent az új winfos, akkor nem tud bejönni a deszktop? Kérem helyezze be a 35 floppyt a driverekkel és nyomjon szpészt?
Hogy töltöm le hozzá a drivereket, ha nincs hozzá cédém, he?
Dobhatom majd ki a jó kis 512 megás kártyát a win miatt? Nevetséges! -
LordX
veterán
Az egy egyszerű skin a WinXP-hez (illetve vmi segédprogram kell hozzá).
Az Aero-nak nem a 3D-s effektek, meg mindenféle ilyen hülyeség lesz az igazi újítás, hanem hogy a GPU fogja lerenderelni végra a desktopot, és így kevesebbet kell vele a CPU-nak tökölni, úgyhogy aki azt ki akarja kapcsolni, az hülye.. Ha nem tetszik, tegyen rá másik skint. (XP-ben is ki lehet kapcsolni a Lunát..)
[Szerkesztve] -
lapa
veterán
ahogy én így nézem, nagyon egyszerű:
1. jobb gomb tálcán
2. tálca zárolása pipa kivesz
3. tálca bal szélre elhúz.
sok skint találsz egyébként nem kell külön progi hozzá, egy rendszerfájlt kell csak patchelni, hogy elfogadja a ''hitelesítetlen'' skineket. google --> ''xp theme'' -
lapa
veterán
azért a ''tudtam, hogy fekete lesz'' meg ilyenek még egyátalán nem biztosak. nemtom ki látta anno mondjuk a 2250-es whistler-t (aka windows xp béta), annak még akkor nagykirályság ''flat'' típusú felülete volt. mire végeztek vele, addigra valamelyik elborult ráálmodta helyette ezt a ''lunya'' ui stílust. hát gratulálok. remélem ezen is dobunk majd egy hátast, mert raknak rá a ''feketés - enyhén lunya'' helyett vmi még rondábbat. ahogy Volkovy mondta, classic... :(
[Szerkesztve] -
PeriS
csendes tag
Hi all!!
Olvasván hozzászólásaitokat remélem egy áttekinthető jól kezelhető grafikus felületett kapunk. Bár ez nem a topichoz tartozik de remélem hogy a rendszer a gyönyörű - talán túldíszített - felület alatt nem lesz olyan lyukas mint egy ementáli sajt... amit egy alig képzett hacker is játszva feltör. ld Windows XP. Inkább lenne biztonságos mint szép bár ez a Microsoft-al szemben néha túl nagy elvárásnak bizonyul :)
BYE -
Ger|
aktív tag
ésakkó fut a zándörgránd na azt übereld gec!
-
Ger|
aktív tag
dehát mit fog mondani ha én elindítom egy félmegás isás kártyán? :D
-
Ger|
aktív tag
oké, akkor el fog futni a talicska egy jó kis isás Tseng Labs ET4000-en? :)
mármint téglával erősen megrakva :D -
Ger|
aktív tag
cseles kérdés: mi az a longhorn?
-
engusz
veterán
válasz
ernokecske #18 üzenetére
[L]http://www.winsupersite.com[/L] - Itt nagyon sokat lehet találni, jó böngészést!
-
ernokecske
csendes tag
Valaki képeket is tudna mutatni?
-
ernokecske
csendes tag
Szerintem jól átgondolt és nagyon király. Előre sejtettem, hogy fekete lesz.
-
Il Padrone
senior tag
Nem erzekelek az XP-hez kepest kulonbseget.
Meg egy dolog: nalam a kulso nem fontos, a lenyeg, hogy az oprendszer funciojat betoltse. Nekem 1 4051 egy felskinezett XP-re hajazott erosen, amibe a fejlesztok nehany dolgot meg belepakolta, hogy legyen mit bemutatni. Lehet, hogy nem is igy fog kinezni.
Mondjuk egy dolgot nem ertek, most a TFT-k elterjedesekor (alt 15'' 1024x768)miert kell az egesz asztalt kitakarni? De ez mar filozofia... -
sziszegő
senior tag
n felrakatam a 4051 es válltozatot és nagyon tetszet gyors is csak a betöltésnél van egy kics pöcsölés de utánna már ok. Szerintem jó lesz csak ne keljen atom vasat alárakni.
-
faster
nagyúr
Olyan felület kellene, amiben a 3D programok is ugyanúgy belesimulnak a saját ablakukba (ami természetesen fullscreenre nagyítható), mint az összes más alkalmazás, vagy a desktop. Tehát ne legyen ez az éles üzemmódváltás, vibrálás, órajelváltozás stb.., ami most van. Egyszerűen a desktop is 3d üzemmódban fusson. Én ezt hiányolom a mai kezelőfelületből, nem pedig azt, hogy igazi mélysége, harmadik dimenziója legyen az asztalnak vagy taskbarnak. Ennél árnyaltabban nem tudom kifejezni magam. :D
[Szerkesztve] -
rudi
nagyúr
ennyit találtam: The new version, Longhorn build 4074, is quite a bit more capable than its predecessor, with many newly implemented features. Some of the most-asked-about functionality, such as that built around the Windows Future Storage (WinFS) engine, is still quite slow performancewise; other functionality--such as the SyncManager that will one day provide a single synchronization conduit between Windows and a variety of portable devices, including laptops, PDAs, portable audio devices, and Portable Media Centers--is still missing from the release.
[L]http://www.winnetmag.com/Article/ArticleID/42665/42665.html[/L] -
engusz
veterán
A 4074-es verzióban már benne van ez az új grafikus felület?
-
rudi
nagyúr
Hát nemtudom, hogy mit hoznak majd ki a DX9-ből, de szerintem elsőre nem lesz a legjobb mert még nem sok tapasztalat van 3D felhasználói felület tervezésében. Szerintem ha behozzák a harmadik dimenziót, akkor majd az egér működését is talán érdemes lesz átgondolni.
Remélem majd jól szkinnelhető lesz a felület és majd kitalálnak hozzá mindenféle témákat :) -
-
rudi
nagyúr
További longhorn részletek: [L]http://www.winnetmag.com/Article/ArticleID/42665/42665.html[/L]
-
rudi
nagyúr
A 2004-es WinHEC (Windows Hardware Engineering Conference) konferencián szóltak pár szót a Longhorn Aero nevezetű grafikai felületéről. Nem is felületről hanem user experience-ről hanem “felhasználó élményről” van szó.
Két szintű lesz, a grafikus kártya erejétől függően:
1 szint követelményei DX9-es VGA, 32MB VGA RAM, 4×AGP, és minimum 1024×768-as felbontás. Korábban szó volt róla, hogy az első szint csak DX7-et fog majd igényelni, de erről lemondtak, hiszen a 2006-os Longhorn megjelenésre már a DX9 lesz a domináns.
2. szint: szintén DX9 és legalább 64MB VGA RAM, de inkább 128 vagy 256MB-ot ajánlanak. Számíthatunk finoman elmosott és átlátszósított ablakokra és animációk tengerére.
Természetesen a grafikus csoda mellett megmarad a régi megszokott Windows 2000-ből ismert stílusú felhasználói felület is.
forrás: www.winnetmag.com
[L]http://www.winnetmag.com/windowspaulthurrott/Article/ArticleID/42580/windowspaulthurrott_42580.html[/L]
Aktív témák
Hirdetés
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Háztartási gépek
- Magisk
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest