- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
-=V3rthil=- #89 üzenetére
elindítod újra a telepítőprogit :)
-
törölt tag
válasz
-=V3rthil=- #86 üzenetére
kapsz egy sidebart, ikonokat, betűtípusokat stb... cserélhecc, kinézetet tudsz váltani... ami nekem nem sikerült :D
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
-=V3rthil=- #82 üzenetére
nekem nem gányolt össze semmit, szinte semmit sem csinált :D
és az uninstall is sikerült :C azóta jobban fut a gép mint valaha :DD -
törölt tag
nekem a sidebaron kívül semmit sem változtatott, pedig mindent beállítottam és többféleképpen is kipróbáltam... :F
-
törölt tag
szóval... ha a gpu fog renderelni meg ilyenek, akkor mi lesz majd a játékokkal? azok már el sem indulnak? :D
egyébként azt nem értem, hogy x éve ps2 és xbox és társaik minimális memóriával nélha sokkal jobb képet adnak, mint a legújabb videokarik... igaz ott nem kell oprencer :) de nem lehetne ezt is úgy megoldani? monnyuk kihagyni azt ami nem kell?
télleg: sztetek mien lesz a telepítője és mennyi idő alatt fog felmászni? lehet nem is láttyuk a képernyőt, ha nem megfelelő a videokari, mert a telepítő is 3d-s lesz? :DD
de most komolyan... én nem tudom, mit várjak a longhorntól...nekem az a megoldás teccenek (a képeken), ahol fel vannak a sorolva a különböző winfos verziók... mert az még jól néz ki... no de az ablakok? itt a melóhelyen a 22''es monitoron szétfolyt a szemem... milyen lesz majd 15''ös monitoron? vagy addig már az egész ház media center lesz, és nézhetem a TV-n? :)
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest