Aktív témák
-
lapa
veterán
a bink.nu oldalon van pár szó a ''longhorn transformation pack'' nevű progiról. megpróbálja longhornosítani a ui-t. nekem nem jött be (mármint műxik, csak a skinek nem hoztak lázba), de az istenkirály wallpaperek benne maradnak a %windows%\web\wallpaper könyvtárban. lehet majszolni. deinstall a telepítő progi újbóli elindításával lehetséges.
-
lapa
veterán
ahogy én így nézem, nagyon egyszerű:
1. jobb gomb tálcán
2. tálca zárolása pipa kivesz
3. tálca bal szélre elhúz.
sok skint találsz egyébként nem kell külön progi hozzá, egy rendszerfájlt kell csak patchelni, hogy elfogadja a ''hitelesítetlen'' skineket. google --> ''xp theme'' -
lapa
veterán
azért a ''tudtam, hogy fekete lesz'' meg ilyenek még egyátalán nem biztosak. nemtom ki látta anno mondjuk a 2250-es whistler-t (aka windows xp béta), annak még akkor nagykirályság ''flat'' típusú felülete volt. mire végeztek vele, addigra valamelyik elborult ráálmodta helyette ezt a ''lunya'' ui stílust. hát gratulálok. remélem ezen is dobunk majd egy hátast, mert raknak rá a ''feketés - enyhén lunya'' helyett vmi még rondábbat. ahogy Volkovy mondta, classic... :(
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Quadro FX 570 eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest