Hirdetés
- Íme, a Pixel Watch 4
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 400 Lite - szegény ember kameragombja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dav123
tag
Köszi srácok!
Ma már volt időm játszadozni vele, tényleg brutális a teljesítménye s annak tartaléka
Nagyjából 65%-os hangerőn s 55-60% basszussal hallgattam végig egy másfél órás mixet, ennél tovább már nem tudtam húzni mert elviselhetetlen lett volna a szobában a hangerő.
Mély az tényleg brutális, szegény számítógépasztalom remélem bírni fogja a masszázst.
S igen társasházban lakom.. de majd hozzászoknak.
Nagyon jó vétel volt, méretéhez képest sokkal nagyobbat szól mint azt elsőre gondoltam volna, s így egy cseppet sem bánom a Z523 leváltását, hozzáteszem annál is előjött a méretéhez képest mekkorát szól döbbenet. Egy patent hangkártyát még veszek gépbe, mert jelenleg csak alaplapiról szól. Talán szilveszterkor lesz egy nagyobb megpróbáltatása a cumónak, majd írok hogy fogja bírni, illetve hát kíváncsi is vagyok max-on vagy közel maxon hogy szólhat, bár kétlem hogy torzulna a hangja.
-
Dav123
tag
Az imént találtam [link]. Nem 906 utód, de legalább látni hogy nem felejtették el a hangrendszereket sem.
-
Dav123
tag
Sziasztok
Ilyen funkció a Z523-nál is van, vagyis hát amit két és fél éve vettem abba nem volt, tönkrement Logi küldött tavaly egy újat abban már van.
Egyébként gondolkodom hogy megválok tőle s váltok feljebb Z623-ra, nem mondom hogy a mostani kevés de furdal a kíváncsiság mennyire is szólhat nagyot az a mély.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amatőr csillagászat
- Elektromos autók - motorok
- Prince of Persia: The Lost Crown - Befutottak az iOS és Android kiadások
- Milyen légkondit a lakásba?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- Házimozi haladó szinten
- Honda topik
- Íme, a Pixel Watch 4
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest