Új hozzászólás Aktív témák
-
SsPL711
őstag
Sajnos nekem is előjött ez a recsegés a potméternél.
Valószínűleg tényleg alul méretezett, vagy gyártástechnológiai spórolás okán, nem elég vastagon vitték fel az ellenállás réteget.
Én is szoftveresen állítgatom, állítgattam eddig, ezért nem is vettem észre, csak egy-két heteEsetleg kontakt spray-vel be lehet fújni, azt még nem néztem, hogy valóban be lehet e fújni vagy zárt a potméter.De, nem biztos, hogy ez a jó megoldás, lehet, hogy inkább cserélni kéne egy tartósabb, nem alul méretezett darabra. Én emiatt biztos nem fogom visszaküldeni, nem szeretek bajlódni ilyen dolgokkal, megoldom valahogy máshogy, saját megoldással, de nem biztos, hogy szép lesz, viszont tartós lesz.Nekem se recsegett egyik korábbi 2.1-es Logitech hangfal szettem, de nem is volt ekkora teljesítményű egyik se.
Van két asztali sztereó erősítőm, nem mai darabok, de ezeknél is sajnos ez a jelenség tapasztalható.
Az egyik egy Pioneer a másik egy Denon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motoros topic
- Macska topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 25
- További aktív témák...
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest