- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Két új Meizu mutatkozott be
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vézol
csendes tag
Értem, köszönöm szépen.
12 nm-es a szobám, nem éppen a legjobb akusztikailag sajnos, épp ezért csökken az igényem olyan téren, hogy tehát nem kell, hogy 505 W dübörögjön, de kell, hogy komoly legyen, és kiváló minőségben szóljon.
Épp ezért gondolkozom keverőn + sztereó hangfal vásárláson, vagy keverő + Z-5500.
Fontos, hogy a majd választott hangrendszer, akár stúdió hangfalpár lesz, akár Z-5500, az kiszolgáljon filmben is, zenében is, külön hangszeremmel is.
Nem tudom, mennyit akarok rászánni. Kevés pénzből akarok, jót!
Egy Yamaha DGX-500-ról van szó. Ezt kellene nekem kiváló minőségben megszólaltatni. Na de kérdés, hogy melyik lesz a nyerő?
Z-5500, vagy stúdió hangfal?
Stúdió hangfalpárok közül még lövésem sincs, ha választanék, mit szeretnék. -
Vézol
csendes tag
Értem. Szóval, ha nem irónia, akkor vannak, akik egy stúdió hangfalpár mellett döntenének, és vannak, akik a Z-5500 mellett.
Ha a Z-5500-ra esik végül a választásom, akkor biztos ki tudok keverni vele kiváló minőségű hangot a hangszerekhez. Vagyis remélem. Köszi mindenkinek, aki még tudna hozzászólni e remek, és izgalmas témához, azt szívesen olvasom.
Üdv. -
Vézol
csendes tag
Sziasztok ismét.
Én már egy ideje nagyon vacilálok.
Hallok ezt is, azt is. És nem tudok dönteni.
A témában kezdő vagyok, de kell a jó minőség, feltétlenül.Nekem egy olyan hangrendszerre van szükségem, ami zenehallgatásra tökéletes, főként metál, rock, alternatív rock, stb..
E mellé kiváló hangzást biztosít zongorán, vagy esetlegesen gitáron való játékhoz.
E mellé még ráadásul filmet nézni is tökéletes.Hogy ezt mind egyszerre meg tudjam csinálni, hogy ne kelljen kábelt ki-behúzogatni, ezért egy ilyen kis keverőre gondoltam, ami szétosztana mindent, ami (még) szükséges.
Kérdések:
Most akkor ezekre jó-e a Z-5500? Tehát, ha alapból szar lenne zongorahasználatra, akkor kiváló minőséget ki tudok keverni keverővel?
Vagy inkább ajánlatosabb egy stúdió hangfalpárt venni, és az ugyan 2.0, de valamivel szebb, s jobb hangzást biztosít?
Milyen hangkártyát használjak a keverőhöz majd?
Van, aki használt már Z-5500-at, vagy bármilyen 5.1-es hangrendszert, és stúdió hangfalat is? Ha igen, az tudna nekem egy rövid, pársoros tesztet leírni a különbségről?Aki segít, annak nagyon megköszönöm előre is a türelmét!
-
Vézol
csendes tag
válasz
Turbolada II #9696 üzenetére
Ezért.
-
Vézol
csendes tag
Sziasztok!
Ez a hangkártya szerintetek megteszi hozzá? Ötletetek van esetleg egy olcsóbb, és jó külső kártyához?
Csak azért, mert az alaplapom nézve, biztosan nem fogad be újabbat belsőt...Köszi, üdv..
-
Vézol
csendes tag
Van ez a bolt:
http://gyrotech.unas.hu/spd/970115-0914/Logitech_Z5500_51_Soundsystem_1000_Watt_9701150]EzKinek, mi a véleménye róla?
Jó árnak tűnik.
További szép estét! -
Vézol
csendes tag
-
Vézol
csendes tag
Szép dolog lenne megküldeni egy kb. 12 nm-es szobában, társasházban?
Még nem vásároltam ilyen terméket, azért kérdezem, ha mondjuk halkan akarom hallgatni, akkor, hogyan produkál? Szépen szól akkor is?
Keverőre csatlakoztathatom zongorával, mikrofonnal, számítógéppel, DVD lejátszóval, gitárral?
Vajon melyik eszközön milyet szól?
Mennyire hátrány a kisméretű szoba?
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S9 Wifi 128/8GB - Új, bontatlan, 2 év garancia
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Gamer PC
- AMD Ryzen 5 7600 dobozos
- Vivobook S14 Flip TP3402VA 2-in-1 14 FHD+ IPS kihajt érintői3-1315U 16GB 512GB magyarított vbill gar
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest