- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Turbolada II
őstag
Stúdió hangfal helyett én hagyományosat vennék. A stúdió hangfal pontosabban adja vissza a hangokat, de nekem például ettől fejfájásom lesz egy idő után. A zenébe nem árt egy kis színt vinni. Normál hangfal=Sennheiser, Stúdió=AKG. Ha kizárólag munka céljából veszel hangfalat akkor viszont stúdió legyen, amennyiben zenét is szeretnél hallgatni Z5500.
Az 505W-ból maximum 200W lehet igaz egyébként,
-
davidsone
addikt
jó cuccos ez... nem vagyok 1 v.fülű de 1 jó hangkarival szép tiszta HANGOS hangzást kapsz telt méllyel! a magas hangok bőven jók hiába oltják szanaszéjjel, igaz h, nem a rock + a komoly zene a fő profilja de electro-t nagyon viszi; mozi élményt nyújt és iszonyat durvát szól game közben is!
-
dudika10
veterán
Filmekre jó, zenében a kanyarban nincs egy normális sztereohoz képest akármelyik logitech.
Vásárolhatsz külön erősítőt + hangfalakat vagy aktív monitorokat. Előbbi zeneibb lesz, utóbbi nem szórakoztatás céljából készül hanem munkára, de ettől függetlenül sokan szeretnek monitorokon zenét hallgatni.
Elég sok kérdés felmerül, mekkora szobába lesz, mennyit szánsz összesen a projektre, milyen zongora (midi?) stb.?
Játékok és filmek terén lehet kérdés, hogy melyiket vedd, de ha zene prioritást élvez akkor eléggé egyértelmű szvsz.
És ez nem csak az én véleményem.
-
Turbolada II
őstag
Egy sztereó rendszer nem valamivel fog szebben szólni. A Z5500 zenére nem igazán jó, de filmre, játékra már-már tökéletes. JBL E60+ valami használt erősítő max. 30 körül. Az Onkyommal már zenéltem 70nm körüli helyiségben és nem az erősítő nem bírta, hanem a hangfalak. 2-őt a zenei mennyországba küldött, de szerencsére azok nem az enyémek voltak.
Az E60 rockhoz és metálhoz tökéletes a kemény mélye és a titán magassugárzója miatt.
-
Satyricon
addikt
-
-
Amire kitalálták, arra tökéletes. Ami ennél jobban szól, az lényegesen többe kerül. Nekem egy sony str-db940-es sony erősítöt, és a hozzá való hangfalakat váltotta, mert ezeket simán felraktam a falra, és nincsenek útban. Filmet nézni, pc-n játszani, nem kell ennél jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Update 06.30. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged