- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hová lett 1000 mAh?
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Satyricon
addikt
Ez nekem is eszembe jutott, ugyanis a Z podjába valóban nehezen lehet beledugni a jack kábelt. De nem mondtam, mert gondoltam, ha kettőt be tudtál dugni rendesen, akkor azt az egyet csak meglátod, hogy kintebb áll, mint a másik kettő.
Am előfordul a hasonló mással is...
Én pl múltkor, egy hosszú munkanap után nem jöttem rá, miért nincs hang a rendszeren. Már mindent átállítottam, minden hangszóró hangerejét felvettem, plusz 3 zenelejátszónál is próbáltam, de semmi hang nem jött ki a Z ből... Na mondom, lehet a biztosíték elszállt. Aztán kis idő elteltével leesett, hogy bekapcsolás után általában 0-n van a fő hangerő... Egyből szükségét éreztem az ön-váll veregetésnek, majd egy kis fő hangerő felvétel után minden f*sza volt
-
szika87
aktív tag
A Z-nek a hátuljába nagyon nehezen megy bele az optikai kábel, nekem is többször volt már h megmozgattam a podot és kiesett belőle a kábel, sőt volt hogy a ps3 se ismerte fel, megmozgattam a pod hátuljába és működött. Érdemes lehet megnézni, megmozgatni a csatlakozót a Z-nek a podjában.
-
anjani182
őstag
Szivesen!
Én úgy tudom, hogy az 500W RMS, a hangszórók terhelhetőségét jelenti. A teljesítményt az x decibel / 1watt / 1méter, -ha jól tudom- írja le pontosan.
Tegnap utána olvastam ennek a témának kicsit, leírom, amit kivettem belőle, lehet hülyeség, mert most keltem, de csak jól emlékszem
Arról volt ott szó, hogy mi is ez az RMS, és azt írták, hogy a hangfalak terhelhetőségével van kapcsolatban. Vegyük azt a példát, hogy vesz az ember egy sztereó hangfal párt, tegyük fel 50-60 ezerért, és rá van írva, hogy: 89dB/1watt/1méter, általában 90 dB környékén mennek ezek az ''olcsóbbak''. Szóval a lényeg, hogy ha valamilyen bivalyabb erősítővel lövöd neki, akkor simán 100dB fölé fog menni a hangnyomása, mert más a terhelhetőség, és a névleges teljesítmény, komolyabb cuccoknál meg van adva ilyesmi adat, hogy 300W/80W, első a terhelhetőség, tehát ha 300 Wattot adunk neki, akkor sokkal hangosabban fog szólni, aszem valahogy ígyHa nem így van, javítsatok ki
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- alza vélemények - tapasztalatok
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged