- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Satyricon
addikt
válasz
IlilIiIlilI #11883 üzenetére
Igen, a mélyből is jön szag. De ez nem égett szag! Ez olyan, mint mikor veszel valami zsír új befóliázott cuccot, és új szaga van. A mély is ilyen. Csak mivel agyig bevan burkolva, így akkor jön ki az új szaga, mikor feltekered a hangerőt kinyomja azt az új szagot. Ha égett szaga lenne, azt egyből észrevennéd! Én már éreztem égett nyáklap szagot, mikor a prociblokkból ráfolyt a víz a vga-m nyákjára. És hidd el nekem: Az tényleg megégett!
Úgyhogy ne aggódj.
-
poli27
veterán
válasz
Csak arra vigyázz nehogy füst is jöjjön belőle, mert azzal megy utána elromlik ha kijön belőle
-
válasz
Abból itt sosem jött az égett szag, arról nemtudok nyilatkozni.
-
válasz
IlilIiIlilI #11881 üzenetére
Szaga valószínűleg a kis hangszóróknak van, egy idő után már nincs ha sokszor hallgatod magsabb hangerőn. De azért odáig ne menj, hogy recsegjen vagy üvöltsön.
-
Mustármag
őstag
válasz
IlilIiIlilI #8901 üzenetére
Értem köszi a választ.
Mit takar a hogy melegszik??Azért kérdeztem mert 1-2 árgyűjtő weblapon olvastam az értékeléseknél hogy csinál ilyeneket!
És mostanában készülök beszerezni egy Z-5500 -
Benhill
senior tag
válasz
IlilIiIlilI #8893 üzenetére
nemitsd le a mikrofont, ha a webcamon van, akkor tiltsd le azt. Ha megcsinaltad es meg mindig bug, akkor szerviz.
A sub azert szol halkan, mert fel van cserelve a centerrel. Vagy a kabelt csereld meg, vagy a driverben is fel lehet cserelni.
-
dudika10
veterán
válasz
IlilIiIlilI #8881 üzenetére
Meghálálja, ha raksz alá egy jó kártyát, de az alaplapodon az egyik legjobb integrált chip van. Csalódni így se fogsz a rendszerben.
(Próbáld majd ki úgy, hogy rákötöd optikán és kipróbálod, hogy mennyivel jobb. Így csak 2.1-ben fog szólni valószínű, de összehasonlítani így is lehet. Ha sokkal jobb így akkor vegyél egy Xonar DS-t pl 10k-ért és az képes lesz optikán átküldeni mindent DTS-ben.)Picit drágább, de én ezzel a boltal eddig nagyon meg vagyok elégedve. Sok cuccom van tőlük: [link]
De biztos, hogy más boltok is korrektek, és lehet, hogy olcsóbban is megkapod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gaming notebook topik
- Linux kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest