- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargapdavid
tag
válasz
#59070464 #2955 üzenetére
Ma kb 16 órakor vettem kábelt.. és nem olvastam még el ezt a hozzászólást... Kicsit bebuktam
Ugyanis .. Electro World-ben vettem ilyen kettes audio HAMA Rca kábeleket.. egyszer vettem egy 10 métereset meg egyszer egy 2,5 métereset... Mivel két-két szál van gondoltam kettészedem ... Vettem még hozzá 3 Rca/rca hüvelyt(azért 3-at, mert úgy gondoltam, hogy csak akkor azt toldom meg, amit kell..)... Így fizettem 3055 Ft-ot..
Még nem próbáltam ki, de amint összekötöttem leírom, h milyen a minőség.. ha nagyon trehány, akkor a nagyon hasznos infókat felhasználva( egyébként amit rettenetesen köszönök ) a kacsa-audio-hoz fogok fordulni.
Nagyon kiváncsi vagyok mi a helyzet.. Reggel írom.. -
Kleroo
veterán
válasz
#59070464 #2927 üzenetére
Az EQ, mint ahogy látod(gondolod) , általában azoknak van akik 'nem jól hallanak' vagy akiknek kaki hangcuccuk van, és 'után kell állítani' őket, de vannak olyan zenék amelyek alapból elcseszetül szólnak. vagy mert régiek, vagy mert looserek voltak a studióban.
na ezeket be kell lőni eq-val. -
FireShadow
senior tag
válasz
#59070464 #2914 üzenetére
lehet hogy nem javit az EQ de én azert szerettem hogy kicsit atalakitja a hangzast ugy ahogy nekem tetszik
en irtam es a kis teremre értettem. mammutban palace mozi nagy terem (lehet több nagytermük is van söt biztos van par nagy) ott le a kalappal nagyonjol szol, de volt szerencsém momparkba megnezni egy filmet (shoot em up) amit előtte láttam itthon hd-be dts hanggal, es kivancsi voltam milyen lehet moziba. beülök, legkisebb terem voltunk kb 10en. (fél vászon életlen,) na mondtom remélem legalább a fejem leviszi a hangzás, de nem, alig hallottam. annyira gyenge volt hogy hihetetlen. jo tiszta meg szép, de egyszerüen halk, és a mélyet sem éreztem a tüdömben. lehet hogy van 10 hangfal de nem tudják használni én azt mondom.
neztem itthon fantastic four-t meg last mimzyt. dumálós részeknél semmi extra közepröl szepen beszelnek mondom oké. aztan jön az eksön és beleremeg a ház
ezt hianyolom a kis mozitermekböl. nem érzem a hangot. de 5500 képes rá, szoval megfogadtam hogy csak premier filmekre megyek nagytermes mozikba és imax. ha meglesz a nagy monitorom szerintem el is fogom felejteni a mozit. baratnovel is jobb, nem kell utana még haza is szambázni hanem közel az ágyikó
-
Adrián29
aktív tag
válasz
#59070464 #2901 üzenetére
Nem vigasztalom én,jó lesz ez nekem
Sőt...
Köszi amúgy,hogy elmagyaráztad a mélynyomot hova érdemes tenni,pedig gondolkoztam ,hogy az asztal alá teszem..
Ez kilőve.
Pár hsz-al lentebb azt mondta valaki mint te,hogy a falhoz,de nem teljesen.
Igen azt gondoltam,hogy a reflexnek ne mtenne jót ha valami gátolná a levegő kiáramlását.
Ugy fogom csinálni ahogy tanácsoltátok.
Köszi a segitséget!Üdv!
-
Adrián29
aktív tag
válasz
#59070464 #2889 üzenetére
Tudtommal nem csak a távirányitójában különbözik.
dB-ben és memória méretében,stb.
De itt a ph-s teszt,és bizony van különbség:Máskor szerintem csak akkor irj valamit,ha tudod is.
Más kérdés,hogy lehet semmi különbséget nem fogok hallani a két kari között,ezt nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged