Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyurike
tag
válasz
Henker2 #5495 üzenetére
Elvileg működnie kellene. Ezt a módszert még nem próbáltam ki, még nincs 2 hete, hogy Z-5500-am van.
. De mivel a rendszerben van Dolby Pro Logic II, így minden sztereó hangot felkever 5.1-be. Ráadásul ez nem aféle upmix, hanem a beszéd tényleg csak a centerből szól(nagyrészt), a surround hangszórókra pedig megpróbálja "kitalálni" az odaillőt (vokalisták, vagy akciófilmben bizonyos jeleneteknél). Néha tényleg olyan jól működik, hogy szinte fel se tűnik, hogy nem DD5.1-es a hang, csak ProLogic-kal kevert (pl sorozatoknál
rison Break). Van benne Stereo 2x mód, amely tényleg afféle upmix, vagyis a sztereó hangot kiküldi az első illetve hátsó kettő hangfalra, a center csendben marad. A mélynyomó minden esetben szól, ha adsz rá hangot. Én főként dvd-lejátszón használom koaxiális kábellel, illetve a laptop fülhallgató-kimenetén keresztül. Még a hangkártyám nem az igazi, egy sima Realtek ALC 861-es, de egyelőre nem gondolkodom bővitésen, mert elég drága egy usb hangkártya. Tapasztalatok alapján mondhatom (Genius SW5.1 Home Theatert cseréltem Z-5500-ra), hogy középső állásban (ezt a kijelzőn kis rombusszal jelöli) számomra tökéletesen megfelel a basszus mennyisége, főleg dvd filmeknél. Zenénél tényleg érdemes a minél nagyobb bitrátára törekedni, mert tényleg hallható a különbség, főleg olyan téren, hogy a ProLogic jobban tudja tenni a dolgát
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- AliExpress tapasztalatok
- Nagyon meghúzza a nadrágszíjat az Intel
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged