- Netfone
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kis zöld izé
senior tag
Kb. ennyi előnye van az integráltnak. Mármint a driver támogatásra gondolok. Feltelepíted és nincs vele gond (általában). Az Audigy2 ZS nagyon jó kártya XP alatt! Sajna elég gusztustalan a Creative-tól az, hogy a saját termékükhöz nem képesek egy normális drivert fabrikálni.
X-FI-vel már más a helyzet. No azt nem mondanám ez esetben sem, hogy rózsás, de talán pár fokkal jobb a helyzet mint az Audigy2 ZS esetében. Nekem szerencsére szépen és tisztán szól a karim Vista alatt is. Csak a filmnézés és zene hallgatás részére gondolok. Játszani nem nagyon szoktam, ezért nem is nagyon próbálgattam az OpenAL dolgokat.
Abban is biztos vagyok, hogy a Xonar majd egy lórúgás lesz a hangfal rendszerednek! Akkor lesz igazán pazar, luxus feeling!
Az EAX mára már lerágott csont. Inkább ahogyan te is mondod OpenAL a befutó.
Amúgy örülök, hogy neked jó bevált a rendszer.Használd egészséggel még sokáig!
-
Kis zöld izé
senior tag
Ebben nagyon egyet tudok érteni veled.
Hétvégén került hozzám javításra (vírusirtásra) egy gép, Core Quad és van benne egy 7.1-es Realtek HD alaplapi prüntyögő. Na most rákötöttem a Z-2300-ás rendszeremet, nem mondom, hogy nem volt mély de fél hangerőn is halk volt és tompa. Arról nem is beszélek, hogy minden egyes egérmozgásra olyan undorító hangokat adott magából sistergett meg sercegett, hogy az már valami iszonyat gusztustalan volt. Aztán vissza az én gépemhez (X-FI), komolyan mondom ég és föld volt a különbség. Szóval kb. nekem is ennyi a véleményem ezekről a szarokról...
-
Black-core
aktív tag
Hát ismerőseim közül én vagyok az aki a legjobban ért ezekhez,de sajna nem tudtam kezdeni vele semmit.Ezért kiszedtem az erősítőt belőle és megcsináltam a mély nyomot. Még jobb is lett mint volt de hát az 5 speekernek nem tudtam semmit kitalálni.Kérdeztem már ezer helyen hogy csak külön ilyen aktív mély nyomot lehet e kapni amibe az 5 hangfal erősítője is bele van kötve de sehol nem találtam.Z-640 et halottam már szólni az is tetszett nagyon sőőőt lehet hogy az még jobban mint a z-5300.Lehet még 640et kapni?És ha igen akkor menyiért?
-
Black-core
aktív tag
Az igazság az hogy van már egy Genius hf 5.1 5000 hangfalam.Csak az történt hogy megázott a mély nyomó része és abban van vagyis már csak volt az erősítő része is.És nem működik az erősítő rész most már.A hangfalai pl a center meg az ilyenek meg vannak,de hát így hiába,és ezt szeretném megoldani.Szerinted mit tegyek?Köszi hogy segítesz.
-
Kis zöld izé
senior tag
Örülök, hogy ez a variáció összejött neked. Jobban jártál hidd el!
Bár igaz, hogy nem egy zsír új cuccot kaptál, de akkor is jó vásár volt. Ha kíméled és nem ész nélkül hajtod, akkor meghálálja, figyeld meg.
Gondolj bele, hogy a G51 is 40k fölött van... most már elhiheted, hogy rossz bizniszt csináltál volna vele, mondjuk új és garanciális lett volna az biztos..
Szerintem sok embernek a Z-5500-as rendszerei is azért adták meg magukat, mert kíméletlenül és idióta módon hajtották, figyelmen kívül hagyva a rendszer által nyújtott dinamikai határokat és tartalékait. De ez nem ide tartozik és nem feltétlenül igaz, csak egy gondolat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Synology NAS
- Home server / házi szerver építése
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest