- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
grunge
addikt
válasz
Black-core #319 üzenetére
z-640ről váltottam erre, teljesen más liga ez, nekem elhiheted! a maga kategoriájában, viszont a z640 nagyon is jo, nemhiába huztam le vele majd 4-5évet
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
Black-core #323 üzenetére
A Geniussal kapcsolatosan sajnos nem tudok neked segíteni, mivel a dolog ezen részéhez nem igazán értek. Viszont ha teljesítményben nagyjából megegyező hangrendszert szeretnél vásárolni mint a Z-5300, akkor a Creative Gigaworks Pro Gamer G500-as rendszert tudnám ajánlani.
Újonnan a cuccos már 41k-tól kapható. Ez aránylag jó ár érte szerintem.Genius 6000-es és Logitech G51 is felejtős annyiért amennyi... de ez jó ár a G500-ért!
Árgép - Pro Gamer G500
Itt pedig olvashatsz egy kis írást a rendszerről! -
Kis zöld izé
senior tag
válasz
Black-core #321 üzenetére
A Z640-es és Z-5300-ás rendszerek teljesen eltérő teljesítménnyel bírnak. Amíg a Z-640-es rendszer kb. 70W-os, addíg a Z-5300-ás rendszer 300W (THX) körüli teljesítménnyel bír. A Z-680-as szett pedig szintén THX-es és olyan 500W körüli teljesítménnyel bír. Szóval itt a Z-640-es rendszer a legkisebb teljesítményű.
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
Black-core #319 üzenetére
Biztosan a Z-640-re gondoltál?
Nem inkább a Z-680-ra?
-
grunge
addikt
válasz
Black-core #317 üzenetére
örülök ha tudok segiteni
nincs valami ismerős szaki haverod aki szét tudná kapni? lehet hogy ujjá lehente épiteni azt a mélynyomót. ha nem, akkor meg tényleg ujat kell beszerezni..vagy azt kéne megérdeklödni, hogy külön mélynomot lehet-e rendelni tölük.
-
grunge
addikt
válasz
Black-core #315 üzenetére
ez attól is függ, mennyit szánsz a dologra. creative-nak ott a gigaworks g550, genius 6000-es szériáról is sok jót olvsni. G51-el is elégedettek a srácok. teljesitményben személy szerint nem tudom mi állhat hozzá a legközelebb
-
grunge
addikt
válasz
Black-core #313 üzenetére
Hello! ha tudsz valahol szerezni szép állapotú haszáltat, annyit tudok csak mondani hogy hajrá! nagyon jo ez a szett, van ereje bőven és szépen is szól. kb 24nm-es helységben hajtom, ugy hogy az asztalnál körbepakoltam magam a szatellitekkel. 3-as hangerő bővel elég volt eddig, sőt
mátrix mód is használható, jobban felkeveri a stereo jelet mind a creative cmss-e, nincs doboz hangja. nekem nagyon tetszik, idők végezetéig el tudnék vele lenni. eleinte G51-es rendszert szerettem volna, de az utóbbi időben nagyon felment az ára
egy szó mint száz, ha találsz használtat, próbáld ki az illetőnél, megéri!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- DOOM - The Dark Ages
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- EAFC 25
- Mini-ITX
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest