- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black-core
aktív tag
válasz
Kis zöld izé #324 üzenetére
Úgy látszik 40k alatt nem tudom megúszni!! Max 32k akartam rászáni
És szerinted ez bírná a genius hangfalait?Azokat kéne rákötnöm mert nem akarnék megint fúrni faragni.
-
Black-core
aktív tag
válasz
Kis zöld izé #322 üzenetére
Köszi szépen a felvilágosítást tényleg.Nem tudsz valamit javasolni hogy mit tegyek?köszi
-
Black-core
aktív tag
válasz
Kis zöld izé #320 üzenetére
Hát akkor amikor halottam akkor még nem tudtam hogy milyen csak most ahogy néztem a képeken jöttem rá hogy ilyen volt.Szerintem biztos mert a centeren kellett állítgatni a hangerőt meg a többit.Miért nem szol jól?
-
Black-core
aktív tag
Hát ismerőseim közül én vagyok az aki a legjobban ért ezekhez,de sajna nem tudtam kezdeni vele semmit.Ezért kiszedtem az erősítőt belőle és megcsináltam a mély nyomot. Még jobb is lett mint volt de hát az 5 speekernek nem tudtam semmit kitalálni.Kérdeztem már ezer helyen hogy csak külön ilyen aktív mély nyomot lehet e kapni amibe az 5 hangfal erősítője is bele van kötve de sehol nem találtam.Z-640 et halottam már szólni az is tetszett nagyon sőőőt lehet hogy az még jobban mint a z-5300.Lehet még 640et kapni?És ha igen akkor menyiért?
-
Black-core
aktív tag
Az igazság az hogy van már egy Genius hf 5.1 5000 hangfalam.Csak az történt hogy megázott a mély nyomó része és abban van vagyis már csak volt az erősítő része is.És nem működik az erősítő rész most már.A hangfalai pl a center meg az ilyenek meg vannak,de hát így hiába,és ezt szeretném megoldani.Szerinted mit tegyek?Köszi hogy segítesz.
-
Black-core
aktív tag
Sziasztok!! Kinéztem már egy jó pár éve én is ezt a z5300 at de nem találtam sehol ezért egy geniust kellett vennem.Ez is nagyon bejött de most 3év után cserére szorul.Z5300 at ahogy olvastam már nem fogok kapni sajna.a Kérdésem pedig ez lenne,hogy mit ajánlanátok nekem ami hangzásra is ilyen és az ára sincs nagyon el szállva?köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest