- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
kishope
csendes tag
válasz
D4rkm4n #1899 üzenetére
1.Más eszközhöz csatlakoztatva is így viselkedik? A napokban találkoztam ilyennel: egy másik "tartalék" rádiós egér volt a táskában, és merült az elemje, attól ugrált. 2.Fényes felületen is előfordul. 3.Töltsed fel, lemerülve is bámulatos dolgokat művelhet. 4.Kicsi az esély, de van lehetőség frisseb drivert tenni? Ezek így nem nagyon mennek tönkre 5.Ha már nem garis, én kinyitnám kiporolni. (De csak ha tudod mit csinálsz.) Akkut levenni pár percre.
-
kishope
csendes tag
Sziasztok! Most kaptam egyet (Logitech MX Master 2S) ugyanilyen hibával. Nem nagy a baj. A hüvelyk ujjnál lefelé van egy gomb, annak a gumi burkolata megtört, és örökké nyomódik. Addig pedig kikapcsolja a lézert. Én sose használtam azt az ablakváltó gombot, kikötöttem, és tadaam!
További Segítségképp: a csavarjai a csúszófelületek alatt rejtőznek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpársportok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple MacBook
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Cyberpunk 2077
- Gitáros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Diablo IV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest