- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
saril
senior tag
válasz
KovyBoy #1287 üzenetére
már a logi sem olyan mint régen, sajnos pont ezért tesz bele rossz komponenseket hogy olcsóbb leszervízeltetnie azokat az egereit akik kínlódnak azzal hogy visszaküldik javíttatni mert valljuk be sok olyan más ország van ahol ha elromlik egy ilyen kategóriás egér sem foglalkoznak vele túl sokat, vesznek másikat...
-
KovyBoy
tag
válasz
KovyBoy #1283 üzenetére
Tájékoztatásul írom:
Az ügy - még ha nem is úgy, ahogy leginkább szerettem volna - megoldódott. Az egeret visszavittem az Extreme Digitalba, szépen elmagyaráztam egyszerű problémáját, melyet követően a vételárat vissza adták. Igaz jobban örültem volna, ha kicserélik az egeret egy hibátlanra, de mivel nem volt készleten erre nem került sor. Mindenképp korrektül jártak el, köszönet érte!Ami a továbbiakat illeti, egyelőre marad a jó öreg Performance MX, amiben jómagam cseréltem nemrég mindkét mikrokapcsolót a gyárilag beépített kínai Omron helyett eredeti japán Omronokra. Ezek jóval tovább bírják majd. Sajnálatos, hogy a Logitech a felső kategóriás egereknél is ezen a filléres, könnyen beszerezhető alkatrészen spórol évek óta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest