- Mobil flották
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Azonnali navigációs kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Black Dragon #827 üzenetére
Kipróbálja máshol akkor, és ha ott jó, akkor rak egy új win-t mást nem tehet,ha az sem jó, akkor inkább visszaboltoljuk, hisz lehet pont kifogtam a sokból egy vevőt, akinél nem megy a bill. sehogy sem. Ő sem tehet róla én sem.
-
Angelo69
senior tag
válasz
Black Dragon #811 üzenetére
A vicc az egeszben, hogy a K800-as létezik magyar kiosztassal, csak a hivatalos oldalon nem lehetett soha sem rendelni.
-
válasz
Black Dragon #811 üzenetére
Köszönöm, adott is. Akkor még azt kell kiderítenem, hogy vajon az elállást hogy lehet gyakorolni, "vész" esetére.
-
válasz
Black Dragon #809 üzenetére
Kedvezmény? Milyenre gondolsz, kérek oszd meg velem az infót.
K800 sajnos nem jön be, MK520 volt egyik munkatársamnak, mivel sokat használjuk, kikopott, kifényesedett, feladták a gombok, irtó gagyi volt, stb. A K800 gyk. ennek a világítós verziója, legalábbis ezt szűrtem le, MM-os tapizás után érzetre. K740 jó választás lenne, UK kiosztással. Bár 10k-val több, mint a giga, de legalább laptoposabbak a billentyűk.
-
válasz
Black Dragon #750 üzenetére
Értem már hogy miért nem értem! Természetesen nem a Logitech oldalán vásároltam, ezért is kérdeztem, hogy a boltban kapott FIXIT-es papír elegendő lehet-e.
SP!T
-
válasz
Black Dragon #743 üzenetére
Lehet hülye kérdés lesz, de hol lépek be? Sehol nem sikerült! Már regisztráltam a termékem minden féle bejelentkezés nélkül. De mást nem találok.
-
jozsi252
veterán
válasz
Black Dragon #735 üzenetére
Felhívtam őket, és mondtam hogy a már kiküldött füleshez semmilyen dokumentumot nem kaptam. És akkor mondta egy nagyon kedves hölgy hogy küld 1 mailt, arra válaszolva küldjem el a hibáról a fotót illetve a ref számot kinyomtatva mellé rakva, és akkor válaszolnak.
Ez meg is történt, lehet hogy már ma is fognak tudni mondani valamit. Jelenleg itt tartok.
-
jozsi252
veterán
válasz
Black Dragon #735 üzenetére
Én azt vettem észre hogy amikor be van kapcsolva a füles, és akarok küldeni iPhone-ról vagy iPad-ről valamit a gépre, akkor sokkal lassabban küldi, illetve van hogy félúton meg is akad a küldés. Szóval nekem csak ennyi zavaró van, de ez semmiség.
-
jozsi252
veterán
válasz
Black Dragon #733 üzenetére
Köszi, remélem sikerülni fog, és nem kell csalódni a Logiban. Van tőlük már jó pár dolgom. Amíg a FixIT nem jött közbe, elég gördülékenyen lehetett intézni a garis dolgokat. De nem számít, remélem nem lesz most a fülessel semmi gond.
Attól hogy el van repedve, viszont iszonyatosan jól szól ez a füles, szeretem nagyon. Mind játékra, mind pedig zenére nagyon jó.
Amúgy te közvetlen tőlük rendelted a G430-as fülest, kupon nélkül?
-
jozsi252
veterán
válasz
Black Dragon #731 üzenetére
Mindenképp megírom
.
Közbe olvastam a topicba hogy neki is ilyesmi gondja volt. Remélem nekem is cserélni fogják. Ennyire gyenge konstrukció lenne ez? Vagy csak szimplán szériahiba. Fene se tudja. De reggel az lesz az első hogy felhívom őket. Mivel ez már egy másik G930 füles nekem, mivel az első amit tavaly márciusba rendeltem a logitól, annak pár hónapra rá elcsesződött a hanszórója, mert az egyik halkabban szólt mint a másik.
Ehhez meg amit küldtek, nem kaptam, az égvilágon semmilyen papírt sem. Úgyhogy érdekes tortúra lesz ez a holnapi nap úgy érzem.
Közbe meg épp most van garizás alatt a FixIT-nél a F310-es gamepad, ott meg 1 mikrokapcsoló halt meg.
Valamint nem utolsó sorban a Logi billemnél a nyilakkal is van valami, mert néha nem érzékeli mikor lenyomom. Úgyhogy mostanában meg vagyok áldva a Logitech termékeivel, rendesen.
-
Thomas$
csendes tag
válasz
Black Dragon #709 üzenetére
Nekem mondták hogy nézzem minden nap a logi honlapját és ha van raktáron azonnal hívjam őket és kiküldik....
-
ConnorG
csendes tag
válasz
Black Dragon #697 üzenetére
A weboldalon lehet hibabejelentest tenni magyarul is ha jol emlekszem.
Emailben valaszolnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Samsung Galaxy A56 8/256
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BlueTooth/Win11
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest