- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaboo
tag
válasz
roberto211 #698 üzenetére
Gyász...pedig ha jól tudom ugyanazok a közép-magasak vannak abba is, mint az 530-asba.
-
csaboo
tag
válasz
roberto211 #696 üzenetére
Elvileg nem kéne hogy baja legyen, bár azért sztem új hangfal esetében nem feltétlenül tanácsos azonnal szétküldeni.
Bejáratásnak érdemes kicsit utánaolvasni, hasznos tud lenni, pláne ha a legtöbbet akarod minél előbb kihozni a dobozokból.Az viszont meglepett, hogy az 540-es ennyire fostos...nem lehet hogy kifogtál vmi hibás darabot?
-
csaboo
tag
-
csaboo
tag
válasz
manutdzoli #368 üzenetére
Nekem szintén FSP 350W-os tápom van, és nem szűnt meg általa a pukkanás, szóval ezért nem muszáj sztem új tápot venned. Gyanítom inkább magának a hangszórónak a tápellátása (amit beledugdosol az elosztóba) a gyenge láncszem, nálam is így van, mert a táp semmit nem változtatott ezen a problémán (nem is zavar mondjuk úgy igazán). Mondjuk ennél az árkategóriánál nem kell ezeken annyira csodálkozni, valahonnan el kell csalni az anyagot (megf. szigetelés), viszont inkább ilyen problémái legyenek, minthogy a hangja legyen sz*r!
Mert az viszont nagyon jó!!
-
csaboo
tag
Hmm, hát a mélynyomó nálam például az asztal mögött, tulképpen a lábam között helyezkedik el, nekem ott az optimális. Ha befér az ágyad alá, akkor biztos jó lesz, elvileg ugye nem igazán tudja érzékelni az ember füle a mélyhangok pozícióját, márminthogy honnan jönnek, én ettől függetlenül jobban szeretem ha középen előttem szól a cucc. A reflex dolgokról meg annyit, hogy nyilván más a karakterisztikája egy ilyen cuccnak, mint egy zártnak, de ennek is megvannak az előnyei.
-
csaboo
tag
Sziasztok!
Hát rég jártam erre, én már lassan 2 éve nyüstölöm ezt a szettet, és a rádiózást, meg az alkalmi enyhe kis pukkanásokat leszámítva (ezeket már észre se veszem jóformán) szvsz ez egy nagyon jó kis cucc. Audigy 4-el hajtom, zenehallgatáshoz javaslom mellé a foobar2000 nevű csodalejátszót (ja, és szigorún sztereóban azt a zenélést!). Játéknál - számomra - megfelelően, sőt, jól teljesít, igaz, vizsonyítási alapom nem sok, de ennyi pénzért bőven jó ez
Meghát szép, meghát jó, meghát...megfelelő pozícionálással, illetve alá adott hanganyaggal ebben a kategóriában bestbuy
foreveryoung
ui: most pl. éppen Devin Townsend-et hallgatok (a bácsi köztudottan jól keveri fel az albumait), éshát farokmeresztően szépen szól na!
[Szerkesztve] -
csaboo
tag
válasz
Motion_Blur #256 üzenetére
Itt ingadozik,alapjáraton alig hallható. Holnap elkezdem variálgatni a kábeleket(kemény leszek).
-
csaboo
tag
válasz
Motion_Blur #254 üzenetére
Hát egyrészt leírja,hogy mitől lehet a probléma,másrészt ír arról is,hogy mik lehetnek a megoldások. 1 próbát megér...Tetszik az elején az extremly rare kifejezés
Majd elküldjük ennek a topiknak a linkjét a Logitech-nek
Lássanak csodát. A magyaroknál ''extremly common''
-
csaboo
tag
Hmm,találtam egy ilyet a Logitech oldalán : [link]
Olvassátok el,hátha valakinek segít. Ha segít,akkor tapasztalatokat ide -
csaboo
tag
válasz
Motion_Blur #251 üzenetére
Hát no,lassan kezdek megbékélni a dologgal,hátha nem lesz így minden este! Kárpótol a hangzás,még így halkan is nagyon tetszetősen szól
-
csaboo
tag
válasz
Motion_Blur #248 üzenetére
De hallod,amúgy nagyon jó cucc,nem vártam ilyen szép hangzást! Egykét 100ezres hifit igencsak aláz sztem!
-
csaboo
tag
válasz
Motion_Blur #248 üzenetére
Faterom műszerész,majd megérdeklődöm tőle holnap,hogy 1.mi okozza? 2.mit lehetne vele csinálni? Bár sztem le se fogja szarni
Bla-bla-bla,most is osztják az észt,méghozzá oroszul
De ugye napközben nem szokott jelentkezni? Nekem is 6 után indult be...
-
csaboo
tag
Szépjóestét!
Ma reggel megérkezett!!! Az edigital 8-16h között mondta a szállítást,reggel 7kor csengőszóra ébredtem,meghozták az árút...a délelőtt folyamán gyors összeszerelés,majd teszt. Tapasztalatok:
-Zene : alapvetően rock-ot hallgatok,de kipróbáltam millió féle zenével,és meg kell mondjam egész meggyőző!A mély az nagyon pazar,akárcsak a magas,közép(Audigy 4-el hajtom,és sztem csak megfelelő beállítás,és elhelyezés kérdése az egész hangzáskép).
-Film : I Robot...nem is ragozom,szól ahogy kell!
-Játék : Longest Journey 2 - kegyetlen jól szól ; Oblivion - hasonlóképp ; Heroes V - nincs neki 5.1-es hangja(fuck),de azért szépen húzzák a szinfónikusok(remélem azok).
Este 6 óra,barátnőm épp a Longest Journey 2-vel bíbelődik,megunja,elzavarom a gép elől,odanyúlok a jobb oldali hangszóróhoz,letekerem a hangerőt,és igen...rádiózik. Kossuth,plusz vmi német mixe hallható,hogy rohadna meg! Persze ez annyira nem zavaró,csak aszittem hátha velem nem esik megNéha kicsit pukkan,ha vmi villanykapcsolgatás van(olvastam már itt nagyobb ''pukkokról'' is).
Viszont mindezek mellett faszaszépen szól,eddig elégedett vagyok. Ha valaki tud megoldást a rádiós próblémára,az mindenképp jelezze! Aloha -
csaboo
tag
válasz
Motion_Blur #205 üzenetére
Hát most egyenlőre ott tartok,hogy megvettem az Audigy 4 oem-et,és nagyon szép hangja van(most egy Aiwa hifi-re van rákötve a gép),igencsak jobb,mint az alaplapi. Aztán lehet megrendelem ma a Logit
Amúgy ha zenét akarsz hallgatni,és ha nem tévedek,akkor lehet az 5.1-es cuccot is 2.1-ként használni. Kíváncsi leszek! Akkor mindenki aszondja,hogy inkább a Logitech???
-
csaboo
tag
Na igen,ez elég kétségbeejtő(bárcsak foghatnám a Fehérvár Rádiót
) Kíváncsi leszek nekem lesz-e ilyen gondolm vele...Szóval akkor Ti inkább a Logitech-et ajánljátok,mint a Creative T6060-ast??? Mert akkor holnap lehet meg is rendelem.
-
csaboo
tag
válasz
Motion_Blur #200 üzenetére
Hmm,az számít vmit,hogy Tiszaújvárosi vagyok?
-
csaboo
tag
Sokan írnak itt erről a rádiózós problémáról...kicsit elbizonytalanított...amúgy én is egyből Logitech-et venném.
-
csaboo
tag
Sziasztok! Bocsánat,hogy itt off-olok,de a topikot amit nyitottam ezügyben nagy ívben...nem segít senki.
Szóval : szeretnék 5.1-est venni,a két szett,amit kinéztem : Logitech X-530,ill. Creative Inspire T6060...szerintetek melyiket vegyem??? Audigy 4 hangkártya lesz mellé,ez már biztos,a hangfalaknál viszont nem tudok dönteni.
Szóval légyszíves,valaki segítsen,véleményezzen
Üdv.: Csaboo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- Magisk
- CPU léghűtés kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fotók, videók mobillal
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Gamer PC kompromisszumokkal, de garanciával RX 7800 XT + Ryzen 5 3600 32Gb-DDR4
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- HP ProoBook 430 G5 laptop (Kijelző törött)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest