Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• csasziga

csendes tag

válasz ali3m #182 üzenetére

Egyetértek ez valahol már ízlés dolga is, kinek mi a fontos!
    Érdekes éppen most olvastam pár felhasználói hozzászólást az edigitálon és ott valaki pont az ellentétjét állítja amit te leírtál: ''A jó vélemények hallatán felbátorodtam és én is vásároltam egy ilyen cuccot. Játékok hangja borzasztó jó rajta, filmet nézni is nagy élmény vele. A zene viszont nem szól rajta meggyőzően. Szerintem túl erős a mély a középső és magas hangokhoz viszonyítva, egyszerűen nem találom a megfelelő beállitást hozzá, pedig Audigy 2-es hangkártyával hajtom.''
    Ez is azt támasztja alá hogy ízlés, néző pont kérdése a dolog! :)

[Szerkesztve]

• csasziga

csendes tag

válasz ali3m #169 üzenetére

Én sokáig vaciláltam a z3-e és az x530 között, de a z3-e mélynyomóját pár helyen megszólták hogy nagyobb hangerőnél doboz hangja van a subnak és pontozásos teszteknél se szerepelt olyan jól mint az x530, el kell ismerni azt is hogy nálam is ugrál az asztalra rakott telefon és mp3lejátszó mikor jobban megngedem a basszust, én az x530-as mellett raktam le a voksomat mert (igaz többnyire zenét hallgatok) de normál (ennél a hangfalnál kis) hangerőn, és kis hangerőn jó hangzása van, a másik pedig az hogy eddig 2.1-es hangfalam volt, ami abszolúte nem volt gyenge (22W), de így 5.1-es hangfalall sokkal élvezetesebb a zene hallgatás legalábbis számomra!

• csasziga

csendes tag

válasz littlemole #165 üzenetére

Hát ez a rádiós baki érdekes, nálam időszakosan jelentkezik nappal akár mennyire halkítom nem hallom (igaz csak 2napja van meg) eddig csak 1x késő este hallottam a rádiót!
    Összehasonlítási alapom nincsen tehát nem tudom hogy szól a Creative, én is több helyen olvastam és mondták többen hogyha nagyobb teljesítményt, erősebb, tisztább mélyet szeretnék akkor Logitech én még hozzá tenném hogy külsőre is jobban bejön mint a Creative persze ez ízlés dolga!
    Szerintem hallgasd meg mind a kettőt, az az igazság nekem is elég lett volna egy kisebb teljesítményű mivel nem tudom kihasználni úgyse de mikor megrendeltem nem gondoltam volna hogy ha félre felcsavarom a sub-ot 3házzal arébb is érzik/hallják hogy valaki zenét hallgat :Y :))

• csasziga

csendes tag

Egyszóval: csodás ez a hangfalszett! Én se gondoltam volna hogy így fog szólni pláne a mélynyomó, minden minimum állásban van még a hangerő is és még így is szólnak anyámék hogy kapcsoljam ki a mélyet mert dürömböl az egész emelet :C :C :DD
    A rádiós probléma nálam is megvan, a dolog igazából akkor zavaró mikor este akarod hallgatni nagyon-nagyon halkan, pukkanás nincs viszont van berecsegés igaz nagyon ritkán csinálja de mióta hallgatom már 3x berecsegett úgy hogy lekellett állítanom a zenét, ma még nem csinálta (kop-kop) ezek felett megpróbálok szemet hunyni, ilyen hangzási minőség esetén nem olyan nehéz! Én az apró hibáival együtt csak ajánlani tudom az árát simán megérte! :))

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés